Raka očekuju PROBLEMI u ljubavi, a Vodolija se vraća u DALEKU prošlost: Evo kakvu KARMU vašem znaku donosi retrogradni SATURN

Raka očekuju PROBLEMI u ljubavi, a Vodolija se vraća u DALEKU prošlost: Evo kakvu KARMU vašem znaku donosi retrogradni SATURN

16. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Retrogradni Saturn je drugo ima za karmu! Vraća nas unazad, da još jednom preživimo neke važne situacije iz prošlosti! Saznajte kako će uticati na vaš znak Zodijaka do 18. septembra 2019. godine…

 

Ukoliko u vašem horoskopu Saturn nije loše aspektovan i ukoliko u ovom njegovom tranzitnom retrogradnom ciklusu ne pravi napete aspekte prema nekim od vaših ličnih planeta, uticaj njegovog tranzita u narednom periodu će izgledati, okvirno, ovako:

 

Ovan – prolongiranje velikih odluka koje se tiču životnog statusa i karijere. Još jednom sagledajte svoje okvire, u proteklom periodu nešto niste shvatili ili uradili.

 

 

Bik – ponavljanje situacija, ponovno susretanje sa sadržajima za koje ste mislili da ste ih savladali. Putovanje na mesta gde ste nekada bili.

 

 

Blizanci – odlaganje nekakvih rešenja koja je trebalo da stignu u vidu podrške drugih ljudi. Ostajete bez podrške da biste naučili da sami rešite situaciju koja vam je u ovom periodu primarna.

 

 

Rak – u centru pažnje su bračni ili partnerski odnosi, stari problemi se ponovo aktiviraju s ciljem da ih sada konačno na pravi način rešite do kraja.

 

 

Lav – neprijatnosti na poslu ili gubitak radnog mesta kako biste uvideli da vas na nekoj drugoj strani čeka prava poslovna prilika. Aktiviranje starih zdravstvenih tegoba.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3