Raka očekuju PROBLEMI u ljubavi, a Vodolija se vraća u DALEKU prošlost: Evo kakvu KARMU vašem znaku donosi retrogradni SATURN

Raka očekuju PROBLEMI u ljubavi, a Vodolija se vraća u DALEKU prošlost: Evo kakvu KARMU vašem znaku donosi retrogradni SATURN

16. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Devica – ponovno aktiviranje starih problema koje ste imali s decom, ili, ukoliko ih nemate, ponavljanje starih obrazaca ponašanja s voljenom osobom, bilo da se radi o problemima u postojećoj vezi ili ponovnom pojavljivanju osobe za koju ste mislili da spada u vašu davno zaboravljenu emotivnu prošlost.

 

 

Vaga – problemi u porodici, povratak starih problema za koje ste mislili da su iza vas. Tek kada pronađete novo rešenje moći ćete da kažete da ste to savladali. Povratak starih prijatelja u vaš život, koji ovog puta stižu sa zadatkom.

 

 

Škorpija – izvor muke su braća, sestre. Osim toga, neophodno je da obratite pažnju na saobraćaj, naročito ukoliko ste ranije imali nezgode. Ovo je period u kome vam se situacija može ponoviti.

 

 

Strelac – za vas je ovaj period veoma važan jer je Saturnov hod kroz Jarca na posebnom mestu u odnosu na vaš znak. Na neki način, kao da je i dalje prisutan u vašem znaku, ali nekako nevidljivo. Sve ono čime ste se mučili tokom 2015, 2016. i 2017. godine sada stiže na naplatu iako mislite da ste to odavno isplatili. Ako “odigrate” pametno, uspeh može da bude grandiozan.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3