Raka očekuju PROBLEMI u ljubavi, a Vodolija se vraća u DALEKU prošlost: Evo kakvu KARMU vašem znaku donosi retrogradni SATURN

Raka očekuju PROBLEMI u ljubavi, a Vodolija se vraća u DALEKU prošlost: Evo kakvu KARMU vašem znaku donosi retrogradni SATURN

16. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Jarac – vama je, u ovom periodu, na neki način najbezbolnije. Najgore što možete očekivati je prolongiranje nečeg što vam je životno važno. Vi odlično znate da će pozitivan ishod stići, potrebno je samo da strpljivo pričekate.

 

 

Vodolija – retrogradni Saturn vama donosi aktiviranje starih podsvesnih tegoba za koje ste mislili da su savladane. Nesanice, melanholija, čak i depresija, dolaze iz potrebe da jedan deo svog bića ponovo sagledate. Vraćanje u prošlost kako biste, ovog puta, kvalitetno sanirali komplekse koji vas muče.

 

 

Ribe – neki planovi padaju u vodu, ali ne odustajte. Saturnov retrogradni hod kroz vaše 11. polje ukazuje na to da ste nešto važno prevideli, pa je potrebno da to dodatno uvidite kako bi planovi bili izvodljivi. Osim toga, u ovom periodu, u život vam stiže bar jedan prijatelj iz prošlosti s kojim ste imali teška iskustva.

 

 

Ukoliko u svom hodu Saturn pravi loše aspekte prema nekoj od vaših natalnih planeta, očekujte događaje koji mogu biti toliko važni da kreiraju ostatak vašeg života. Dakle, slede velike promene kroz neprijatna iskustva, a sve u službi usmeravanja na pravac koji vam je predodređen.

 

 

Izvor: Novosti

Stranice: 1 2 3