Velike ŽIVOTNE PROMENE doneće PUN MESEC U ŠKORPIJI: Bik i Devica na prekretnici u LJUBAVI, Vodoliji se otvaraju VRATA USPEHA…

Velike ŽIVOTNE PROMENE doneće PUN MESEC U ŠKORPIJI: Bik i Devica na prekretnici u LJUBAVI, Vodoliji se otvaraju VRATA USPEHA…

16. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Lav

Vama je Mars u vašem polju strahova, sumnji, skrivenih neprijatelja. Mars će biti tu do 1. srpnja/jula pa nije najbolje misliti destruktivno, a mnoge osobe mogu osjetiti smanjen dotok dobrih vibracija.

Pun Mjesec će biti u vašem prirodnom polju doma, obitelji, novih početaka gdje može uzdrmati sigurnost u vašem domu, obitelji. Potrebno je da budete mirni.

 

 

Djevica

Mnoge Djevice koje su slobodne sada trebaju više izlaziti i kretati se, jer baš sada mogu upoznati osobu koja ih može emotivno pokrenuti. Mnoge promjene se mogu događati s ovim punim Mjesecom.

Odlazak na put ili neki očekivani cilj može se realizirati. Naglašene su poslovne ponude vezane za inozemstvo ili inozemne projekte.

 

 

Vaga

Kod vas se događaju već od 15. svibnja/maja mnoge povoljnosti s kolegama na poslu. Ne preporučuje se da budete opsjednuti uspjehom, jer možete sebi stvoriti nesklad i disbalans vrijednosti.

Ovaj pun Mjesec vas može gurati da napustite površinska životna zadovoljstva i sagledate dublje. Vaše vrline i vrijednosti mogu direktno dati vam položaj.

 

 

Škorpion

Kod vas se događa ovaj pun Mjesec koji vam donosi promjene na osobnom, kreativnom, financijskom, ljubavnom i fizičkom planu. Mentalno će testirati vaše granice. Sada je važno da vidite tko će vam pomoći kada vam je istinski potrebna pomoć.

Vi sada niste spremni mijenjati svoje standarde  i potrebe, a ne možete ni mijenjati nikoga. Mars iz Raka sve do 1. srpnja/jula će pokretati poslovne i emotivne veze.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3