Velike ŽIVOTNE PROMENE doneće PUN MESEC U ŠKORPIJI: Bik i Devica na prekretnici u LJUBAVI, Vodoliji se otvaraju VRATA USPEHA…

Velike ŽIVOTNE PROMENE doneće PUN MESEC U ŠKORPIJI: Bik i Devica na prekretnici u LJUBAVI, Vodoliji se otvaraju VRATA USPEHA…

16. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Strijelac

Vama je Mars izašao iz polja partnera pa vam sada tranzitira kroz polje transformacija dok ima podršku Venere iz Bika pa možete tragati za nekim novim poslovima i vašim vrlinama. Moguća su upoznavanja novih poslovnih partnera.

Pun Mjesec od vas traži da se povučete u samoću i oslobodite svoje emocije koje nosite u podsvijesti, a kojih niste ni svjesni.

 

 

Jarac

Sada je najmanje važno što drugi misle o vama. Ovaj pun Mjesec polako vas zahuktava i traži od vas da budete opušteni i spontani. Shvaćate da u životu nema pravila i da je svaka osoba jedinka za sebe.

Mars će se nalaziti u vašem prirodnom polju partnera u poslu i ljubavi sve do 1. srpnja/jula pa će biti raznih preokreta, a moguće su i tenzije. Mnogi Jarčevi mogu imati mnogo obaveza i traganja za svime što ih čini radosnim.

 

 

Vodenjak

Vama Mars tranzitira kroz polje svakodnevnice, posla i zdravlja pa će u toj sferi biti dosta akcije. Pun Mjesec se događa u vašem polju karijere, što vam može donijeti neki kraj ili novi početak.

Sada vam se mogu otvoriti velika vrata ka vašem kreativnom i slobodnom izboru. Pojedini Vodenjaci mogu imati kontakte ili događanja s jednim roditeljem ili šefom.

 

 

Ribe

Trebate sada dobro otvoriti oči i uključiti razum, jer postoji mogućnost da vas zavede neka osoba koja je totalna suprotnost od vas pa da na kraju doživite razočaranje. Kako je Mars u Raku, on će vam davati vrlo kreativan period.

Dobar je period za upoznavanje i spoznaju drugih ljudi i nekih situacija. Svakako, ovo je olakšavajući period, samo pazite ako ulazite u neku emotivnu vezu.

 

 

Željka Knežević

Stranice: 1 2 3