DNEVNI HOROSKOP za 18. maj: Ovan planira budućnost, Bik ide na put, Blizance će neko prevariti…

DNEVNI HOROSKOP za 18. maj: Ovan planira budućnost, Bik ide na put, Blizance će neko prevariti…

17. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Nedavna lična i duhovna otkrića mogla bi danas da vas učine u isto vreme veselim i utučenim. Emocije vam govore da je ovo definitivno korak napred ka uspostavljanju sjajne veze sa vašom spiritualnom prirodom, ali logika bi mogla da vam poljulja veru. Prihvatite činjenicu da je realnost relativna i da je ono što vi osećate jedino vredno za vas. Zatim slobodno krenite npred.

 

 

DEVICA

Bilo da su vaši lični ciljevi u procesu nastanka ili da ih niste još usaglasili, danas ćete biti veseli i raspoloženi. Štaviše, ljudi oko vas biće veoma predusretljivi. Moguće je da ćete biti zamoljeni da priložite za neku humanitarnu organizaciju ili pozajmite novac nekome koga ne poznajete dovoljno. Vi želite da pomognete drugima, ali budite oprezni kome pomažete. Nekima ne možete verovati.

 

 

VAGA

Danas biste konačno mogli dobiti željeno priznanje za poslovni uspeh. Bićete uzbuđeni i motivisani da nastavite sa vrednim radom. Međutim, moguće je da ćete uvideti kako se povećanje odgovornosti i obaveza kosi sa vašim društvenim životom. Zapitaćete se da li su vas prijatelji zaboravili. Naravno da nisu, ali bolje će se osećati ako odvojite koji sat nedeljno za njih. Zapamtite šta oni kažu o svojoj usklađenosti radnog i slobodnog vremena.

 

 

ŠKORPIJA

Uspeh na svim životnim poljima čini da se osećate apsolutno sjajno. Loša strana svega toga je da ste previše savesni. Da li ste se raspršili na sve strane i nemate vremena za sebe? Budite oprezni sa slobodnim vremenom i nemojte raditi više nego što je potrebno. Mogli biste lako sebi natovariti stres na vrat a to vam nikako neće pomoći. Volite i negujte sebe.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3