DNEVNI HOROSKOP za 18. maj: Ovan se igra emocijama, Rak vodi rat u sebi, Vagu muči sumnja, Ribe u vrtlogu strasti…

DNEVNI HOROSKOP za 18. maj: Ovan se igra emocijama, Rak vodi rat u sebi, Vagu muči sumnja, Ribe u vrtlogu strasti…

17. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Igrate se s njegovim ili s njezinim osjećajima, i to vam ne služi na čast. Mislite da ste nezamjenjivi? Najnovija situacija bolno će vas razuvjeriti.

Posao Izgledna je velika financijska obmana, u kojoj ćete i vi biti na gubitku. Naivno vjerujete onima u koje ne biste trebali imati povjerenje.

Zdravlje Nedostaje vam red i disciplina. Izgubili ste plan i program življenja. Stvari se počinju događati same od sebe, i to one nezgodne!

 

 

BIK

Ljubav Želite imati više slobode i neovisnosti, i upravo to narušava sklad u vašoj vezi. Ne želite sebi priznati da ste upravo vi izvor većine problema.

Posao Imate sve što vam je potrebno za normalno poslovanje, i to je veliki blagoslov u ovim teškim vremenima. Nezahvalnost vam kvari zadovoljstvo.

Zdravlje Situacija s vašim zapaljivim živcima se smiruje, ali ostaje pitanje do kada. Tijekom večeri izgledna je nova napeta situacija u vašoj obitelji.

 

 

BLIZANCI

Ljubav Opet ste ispali iz ravnoteže. Ne razmišljate što radite sebi i drugima. Vjerojatno će vam se dogoditi nešto što će vas posve otrijezniti.

Posao Niste od onih koji strpljivo čekaju da se nešto promijeni samo od sebe. Vaše megalomanske ambicije tjeraju vas na prekovremenu satnicu.

Zdravlje Prijeti vam opasnost od lomova. Ako vježbate u teretani, ne precjenjujte svoju snagu. Potrebna vam je prava mjera u svemu što radite.

 

 

RAK

Ljubav Postali ste gorki u ljubavi. Uvijek ponavljate iste pogreške. Partner(ica) nestrpljivo čeka da konačno prelomite određene stvari u sebi.

Posao Pritisnuli su vas razni problemi, i živite u uvjerenju da ćete vlastitim snagama sve porješavati. Previše ste premekani prema suradnicima.

Zdravlje Ne uspijevate ukloniti loše navike, i niste sretni zbog toga. Ipak, situacija se mijenja na bolje. Iz „unutarnjeg rata“ izaći ćete kao pobjednik!

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3