DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. maj: Bika će neko oboriti s nogu, Strelcu stiže interesantan poziv, Ovnu dolazi pravi blagoslov….

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. maj: Bika će neko oboriti s nogu, Strelcu stiže interesantan poziv, Ovnu dolazi pravi blagoslov….

17. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Trenutni položaj planeta vam donosi šansu da doživite vrelu i strastvenu noć sa nekom specijalnom osobom koju želite već duže vreme. To može biti neko iz vaše prošlosti, ali i vaš trenutni partner. Napravite romantičnu atmosferu i uživajte. Dan je kao stvoren za ljubav.

 

 

BIK

Postoji mogućnost za svež novi počekat kada je u pitanju vaš ljubavni život. Ako ste u poslednje vreme završili neku ljubavnu vezu i odlučili da neko vreme provedete sami, bićete iznenađeni. Neko bi mogao danas da vas obori sa nogu. Bićete iznenađeni kako se stvari naglo okreću.

 

 

BLIZANCI

Vi ste puni energije i željni uzbuđenja. Vaš partner je, sa druge strane, neko kome je teško da se nosi sa tim. Pokušajte da napravite balans i budete manje sebični. Ljubav je upravo u tome da se ponekad žrtvujete i osobi do koje vam je stalo pokažete koliko ste spremni na to. Nakon toga, bićete veoma zadovoljni ishodom.

 

 

RAK

Danas pokušajte da budete manje osetljivi. Ako tražite savršenstvo, verovatno je da ćete ostati ozlojađeni. Pokušajte da prihvatite i nešto što nije savršeno, jer to niste ni vi. Spustite se na zemlju. U večernjim časovima trebaće vam čvrsto tlo pod nogama. I nabacite osmah na lice! Videćete kako su rezultati pozivitivni.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3