Kakvu ŽENU traže: Vodenjak stariju i iskusnu, Škorpion potpuno odanu, a muškarac u znaku Ribe je pravo iznenađenje…

Kakvu ŽENU traže: Vodenjak stariju i iskusnu, Škorpion potpuno odanu, a muškarac u znaku Ribe je pravo iznenađenje…

17. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Lav

Karizmatičan i željan pažnje, Lav ima ogromno povjerenje u svoje sposobnosti. Optimističan i neovisan, lako postaje centar pažnje i zna kako da ostati tamo. On je odgovoran u vezi, ali loše može tretirati svoje podređene. Neizmjerno tvrdoglav, jedva prihvaća poraz i neuspjeh.

Partneri moraju shvatiti njegovu strast za uspjehom u životu i trebaju uvijek biti spremni dijeliti komplimente i ohrabrivati. Najgora stvar koju možete učiniti s Lavom je da ga ignorirate ili ne primjećujete njegova postignuća.

 

 

Djevica

Praktična i logična, Djevica često ima veze sa znanošću ili medicinom. Uvijek čvrsto na zemlji, oni će se pobrinuti za higijenu i izgled i primijetit neuspjehe svojih partnera u ovom pogledu. Oni nisu previše otvoreni u pokazivanju emocija, što ne znači da ih oni nemaju. Oni su sretni kada žene pokazuju poštovanje njihovog intelekta.

Njihova glavna slabost je nedostatak samopouzdanja i oni očekuju od svojih partnera dokaz njihove posvećenosti. S druge strane, razmatranje i strpljenje dolaze iz njihove racionalnosti.

 

FIZIČKI IZGLED

 

Vaga

Atletske građe i dobre vještine komunikacije, Vaga muškarac je dobar ljubavni partner u vezi s mnogo aspekata. Oni imaju smisao za humor, znaju kako privući i njihova energija nikad ne bude nezapažena. Jedna od njihovih najvećih vrlina je sposobnost da jednostavno ustanu iz pepela i uzvrate čak i kada sve izgleda beznadno.

S druge strane, oni imaju tendenciju da budu površni, rasipni i opsjednuti sobom. Oni će prvo tražiti fizičku ljepotu kod žena, pa tek onda njihove vrline.

 

 

Škorpion

Muškarci ovog znaka lako će zavesti ženu, bez obzira kako izgledali. Oni imaju jaku želju za pozicijom i kontrolom, a njihova tajanstvena priroda nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Novac, uzbuđenje i status motiviraju ih lako.

Oni žele lojalnog partnera. Glasine o nezaustavljivom ljubavnom apetitu su pretjerane. Ovi ljudi jednostavno uživaju zajedno sa svojim partnerima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3