KARMA s kojom će se SUOČITI svaki znak Zodijaka za vrijeme Cvjetnog punog Mjeseca u ŠKORPIJI 18.05.!

Na temelju astroloških obrazaca kao i 12 zakona karme, evo kako će karma utjecati na vaš zodijački potpis ovog punog Cvjetnog mjeseca u Škorpionu 18.05.

 

 

Astrolog Marguerite Manning, autor “Kozmičke karme: Razumijevanje vašeg ugovora sa Svemirom“, kaže da karmička astrologija ne znači da je vaš horoskop “predodređen”.

“Vaš horoskop je vezan za specifične planetarne pozicije koje su se dogodile pri rođenju kako bi se prikazale odabrane granice vašeg osobnog plana razvoja”, piše Manning u svojoj knjizi.

“Ove snažne energije jednostavno funkcioniraju kao vaš astrološki kompas, vodeći vas prema određenim iskustvima, situacijama i odnosima, stvarajući najbolje okolnosti koje ih mogu priznati i razviti.”

 

Na temelju astroloških obrazaca kao i 12 zakona karme, evo kako će karma utjecati na vaš zodijački potpis ovog punog Cvjetnog mjeseca u Škorpionu 18.05.:

 

Strijelac

Bogati Jupiter ostaje u vašem znaku do početka prosinca 2019. godine, a pošto je on vaš vladajući planet, trebali biste očekivati ​​još više obilja, piše Mystical raven.

Odužite se za to donirajući svoje vrijeme ili resurse onima koji su u potrebi, kako bi ispoštovali “Veliki Zakon”.

 

 

Jarac

Ovaj puni Mjesec će vas potaknuti da pogledate sebe iz nove perspektive. Ovo je prilika za vježbanje Zakona Poniznosti, gdje ćete prihvatiti pravu stvarnost nečega.

Možda ste se podcijenili – vi imate više utjecaja na život voljene osobe nego što shvaćate.

 

 

Vodenjak

Problematični kvadrati između Jupitera i Neptuna mogli bi značiti da će vaša zajednica pogrešno protumačiti vaše namjere zbog vaše navike da budete izdvojeni.

Ali ne brinite; dokle god nastavite dopirati do vaših veza, te veze će vas učvrstiti i ojačati vašu karmičku energiju.

 

 

Ribe

Željno ste gledali naprijed u svoju budućnost, ali ovaj puni Mjesec će vas uputiti natrag u sadašnjost. U budističkoj karmi, to se naziva Zakon Ovdje i Sada.

Vježbajte pažnju i cijenite darove koje imate.

 

 

Ovan

Baš kao što karma diktira, moramo biti agenti promjene u našim vlastitim životima.

Slijedite svoje instinkte i preoblikujte izazovne dijelove svog života.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…