NEDELJNI HOROSKOP: Devica u velikom iskušenju, Vodoliji se menja život, Biku vikend donosi ljubavni preokret…

NEDELJNI HOROSKOP: Devica u velikom iskušenju, Vodoliji se menja život, Biku vikend donosi ljubavni preokret…

17. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

U ponedeljak ćete vi i još jedna osoba sasvim drukčije videti stvari – vi ćete misliti da treba da se uradi na jedan način, a ona da treba na drugi. I u toj fazi je nemoguće reći ko je u pravu. Nemojte prebrzo donositi zaključke, posebno ne sredinom nedelje. Oboje imate dobre namere, ali oboje primate sve sa rezervom. Kada govorimo o tome, najbolje bi bilo da odete u jednu dugu šetnju, posebno u petak ili subotu. Majka Priroda ima toliko toga lepog da vam ponudi. Potrebno je da se opustite i upijate svaku boju i svaki zvuk koji vam ona sa zadovoljstvom pruža. To će vas svakako relaksirati i pomoći da spremniji dočekate sledeći ponedeljak.

 

 

BIK

Stara izreka kaže da ako nekog (nešto) volite, morate ga u jednom trenutku pustiti da ode. Ima dosta istine u tome, posebno na početku ove nedelje. Kasnije u toku nedelje moguće je da ćete očajnički želeti da je taj neko ili nešto u vašem životu. Imajte na umu da ukoliko to žele onda će, bez obzira na sve, biti pored vas. Sredinom nedelje bićete zaokupljeni mislima o tome šta je važno u vašem životu. Kao što znate, samo zato što je nešto sjajno ne znači i da je vredno. Tokom vikenda naučićete nešto novo o nekome koga volite i to će sve promeniti.

 

RIZIČNI DANI

 

BLIZANCI

Kako započne nedelja uvidećete kako stari način razmišljanja ili rada više ne funkcioniše, niti ide vama u korist. Kako ste konstantno pred izazovima, moraćete promeniti neke navike, takođe. Možda da počnete ranije da ustajete. Možda da preuzimate veći rizik i prestanete da budete toliko strogi prema drugima. Šta god da je u pitanju, budite otvoreni za svoje nove ideje, posebno u sredu i četvrtak. Promene nisu lake i ponekad deluju zastrašujuće, ali uglavnom su to promene na bolje. Pred kraj nedelje upoznaćete nekog ko nije toliko organizovan kao vi, a to će da vas izluđuje.

 

 

RAK

Na samom početku nedelje dobićete ono što ste toliko dugo čekali: nekoga da provedete dan sa njim, da se smejete i radosno skakućete (i ako je tu još ljubav umešala prste – grlite). Život je odjednom ponovo veoma zabavan. Čudno je kako se brzo preokrenu stvari u životu, zar ne? Bićete kao na trci formule jedan, posebno u sredu. Dosta dobrih stvari, plus nekoliko pomalo dosadnih koje morate da odradite (najverovatnije posao, iako vama nikad i ništa nije dosadno, ali u tom trenutku će vam se činiti tako). Tokom vikenda sve oči će biti uprte u vas i vašu dragu osobu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3