CIGANSKE KARTE DO KRAJA MAJA: Ribe u TAJNOJ vezi sa ZAUZETOM osobom, Vodoliji stiže veliki NOVAC, Devica ima susret sa SUDBINOM…

CIGANSKE KARTE DO KRAJA MAJA: Ribe u TAJNOJ vezi sa ZAUZETOM osobom, Vodoliji stiže veliki NOVAC, Devica ima susret sa SUDBINOM…

18. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

NESRECA-PUTOVANJE-UDOVICA

Ljubav

Biće u maju mesecu i momenata i dana koji će testirati odnos sa voljenom osobom. Kada će na prvom mestu biti nervoza ili bes ili pak nezadovoljstvo….No, to ne znači da će doći do odvajanja, jer je evidentno da vas dve stvari ipak jako povezuju. Jedna je strast kojoj se oboje lako predajete, a druga je odgovornost prema vašoj vezi, braku…. Zato, zajedničkim snagama prevaziđite one ne tako lepe momente, a u onim drugim – uživajte! Slobodni su u jednom lepom periodu u kojem prvenstveno moraju da se opuste i uživaju punim srcem. A ljubav će doći kada i ako treba….

Posao

Prvi deo maja meseca donosi nervozu, nemogućnost da se uklopite u rokove koji su vam dati. Ali sa druge strane – donosi i jaku energiju i borbeni duh. Što znači – problemi će dolaziti, ali će se problemi i rešavati. Moguće je da će vam neko ponuditi da obnovite saradnju – preispitajte sve uslove i okolnosti, pa onda donesite odluku. Po pitanju finansija – dosta troškova i ulaganja isprazniće vam novčanik.

Zdravlje

Osetljiva cirkulacija i krvni sudovi, najpre starijim Ovnovima. Kod mlađih – rekreacija bi vam prijala da opustite i telo, ali i mozak….

 

 

BIK

DAR-LJUBAVNIK-PUTOVANJE

Ljubav

Maj mesec bi mogao doneti dosta lepih momenata onima koji su u vezama i brakovima. Ne znači da će sve biti baš savršeno u vašem odnosu, ali obzirom da imate obilje mogućnosti za uživanje, lepu energiju između vas dvoje i bliskost. Ja verujem da ćete negativnosti prevazilaziti lako i brzo. Biće više prilika za zajedničke izlaske, provode, pa čak stoji mogućnost i da otputujete negde na par dana… Slobodni Bikovi će imati neke novitete i fina dešavanja na emotivnom polju. No, obzirom da su karte koje su izašle za vas pomalo površne. To više potencira na nekim neobaveznim druženjima, flertovanjima i avanturicama.

Posao

Ovaj mesec će vam otvoriti neke poslovne šanse, ali je to pre vezano za drugu polovinu maja. Tada su mogući jači kontakti sa stranim firmama, ali i za neka pomeranja ili proširenja poslovanja. U prvom delu meseca neko će vam učiniti uslugu ili pomoći konkretno ili savetom. Uz podršku ove osobe raspetljaćete situaciju koja vas muči. Finansije – dobri prilivi, ali suviše lako puštate novac iz svojih ruku…

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu. Stariji Bikovi neka prekontrolišu šećer i holesterol. Krvni sudovi su na udaru.

 

 

BLIZANCI

UDOVAC-GUBITAK-ISTINA

Ljubav

Teško je da će sa ovim kartama Blizanci u emotivnim i bračnim vezama biti baš zadovoljni odnosom sa partnerom. Očigledno je da je negativna i teška faza između vas dvoje još uvek vrlo aktuelna. Iako postoje šanse da se odnos promeni tokom drugog dela maja. Možda vam je teško da se usaglasite i dogovorite oko situacija koje su vam oboma važne. To ne znači da ne treba pokušavati i dalje. Sve to će ipak dati svoje rezultate. Slobodni – u prvom delu meseca možete imati kratkotrajan kontakt sa prošlošću. Ne bih rekla da ova prošlost ima budućnost. Ostatak meseca – flertovi, avanture….

Posao

Potrebno je veliko strpljenje da bi saradnički odnosi funkcionisali, naročito tokom prvog dela maja. Niste zadovoljni, ali makar još neko vreme morate istrajavati u onome što vam se ne dopada. Ili što vam ne daje prave prilike za napredovanje i boljitak. U drugom delu meseca stoji mogućnost dogovora koji vam otvara nove mogućnosti – iskoristite je. Finansijski segment – izbegavajte veće troškove i rizik.

Zdravlje

Starijima – problemi sa kičmom, kostima, zglobovima. Takođe – proverite očni pritisak. Mlađi – više se odmarajte, promenite nešto u svojim navikama.

 

 

RAK

LJUBAVNICA-OFICIR-CEZNJA

Ljubav

Nedostajaće vam bliskosti i prave pažnje od strane voljene osobe ili bračnog partnera. Na prvi pogled, odnos može izgledati korektno, ali suštinski – vama kao da nešto nedostaje. Ne bih rekla da će ovi vaši padovi u malodušnost dovesti do nekih konfliktnih situacija sa voljenom osobom. Već pre do toga da se u tim danima možete malo povući u sebe. Pokušajte da makar donekle kontrolišete promenljivost svojih osećanja. Slobodni Rakovi žarko žele da im se dogodi priča koja će im vratiti veru u ljubav i doneti emotivnu sigurnost. Šansi za tako nešto ima u maju, ali nova poznanstva će se razvijati polako.

Posao

Imate mnogo više volje i upornosti nego što oni oko vas vide. Nerviraće vas odnos nekih kolega prema vama. Pogotovo što vam je jasno da vas povremeno smatraju za nekog kime je lako manipulisati. Pokažite im kolika se snaga krije u vama. Generalno gledano – pred vama je relativno miran mesec, uglavnom ispunjen svakodnevnim obavezama. Povremeno će vam biti čak pomalo dosadno….

Zdravlje

Stariji Rakovi neka obrate pažnju na kičmu. Mlađi –vodite računa da se ne prehladite.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3