DNEVNI HOROSKOP za 19. maj: Ovna čeka važan izazov, Lava čeka novo poznanstvo, Raka očekuje velika sreća…

DNEVNI HOROSKOP za 19. maj: Ovna čeka važan izazov, Lava čeka novo poznanstvo, Raka očekuje velika sreća…

18. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas će neko ili nešto pokušati da vas uspori. Možda je to znak da upravo to treba da uradite – usporite malo! Nemojte se opirati izazovu da se uvalite u fotelju i ne radite ništa. Iskoristite današnji dan da se opustite i obnovite svoju energiju. Vrlo vam je bitno da se osećate sigurno u životu, te razmislite malo i o svojoj ličnoj imovini. Možda postoji način da je proširite.

 

 

BIK

Uradite nešto kreativno danas. Fokusirajte se na neki kreativan projekat koji vam se već duže vreme mota po glavi. Ovo je vreme kada treba da ga pokrenete. Ukoliko ste u prilici, udružite se sa nekim vama dragim, jer će vam sam proces biti veoma zabavan. Što više strpljenja budete imali, to ćete biti uspešniji na kraju

 

 

BLIZANCI

Ukoliko planirate da se sa nekim raspravljate, postarajte da svaka vaša izjava ima pokriće. Ljudi neće tako lako pasti na ono što imate da ima kažete. Potrebno je dosta vremena da promenite nečije mišljenje. Ukoliko ste u prilici, idite u jednu dugu šetnju kroz šumu. Osetite Prirodu! Obnovite svoju energiju.

 

 

RAK

Pred vama je veoma ekspanzivan dan. Fokusirajte se na dugoročne planove. Pred vama je velika sreća. Vaš ego imaće dodatno pojačanje od strane zvezda a ljubavna veza će blistati. Ovo bi mogao biti period kada biste trebali razmisliti o finansijskim ulaganjima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3