DNEVNI HOROSKOP za 20. maj: Vagi stiže iznenađenje, Vodolija u velikom iskušenju, Bik će da uživa…

DNEVNI HOROSKOP za 20. maj: Vagi stiže iznenađenje, Vodolija u velikom iskušenju, Bik će da uživa…

19. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Slaba koncentracija tokom današnjeg dana jer ste previše okuirani nekim ličnim prioritetima, pa nećete obraćati pažnju na potrebe drugih….niti na to šta vam govore. Moguće je i da nekoga nenamerno uvredite svojim ponašanjem.

 

 

DEVICA

Prvi deo dana ćete verovatno prespavati I odmarati se od naporne sedmice koja je za vama. Zato je drugi deo dana samo vaš, jer će vas pokrenuti neki interesantni kontakti ili mogućnost izlaska. Možete biti potaknuti nečijom inicijativom i pažnjom i sa ovom osobom se upustiti u flertovanje.

 

 

VAGA

Koliko će prvi deo dana biti interesantan i podsticajan za vas, toliko će vas iznenaditi nepredvidivi događaji u popodnevnim satima. Ili ćete biti u nekoj velikoj žurbi, ili se čak može dogoditi neka vrsta rasprave između vas i emotivnog partnera

 

 

ŠKORPIJA

Neke nedoumice će vas mučiti tokom celog ovog dana. Nemojte dozvoliti da vas prijatelji izbacuju iz takta nekim svojim netaktičnim potezima. Budite više spremni na kompromis, jer ako se iznervirate, teško ćete kontrolisati i sebe i one sa kojima ste u kontaktu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3