DNEVNI HOROSKOP za 20. maj: Vagi stiže iznenađenje, Vodolija u velikom iskušenju, Bik će da uživa…

DNEVNI HOROSKOP za 20. maj: Vagi stiže iznenađenje, Vodolija u velikom iskušenju, Bik će da uživa…

19. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Neko može vaše ponašanje shvatiti kao suviše napadno pa je moguće da dođe do nepotrebnih rasprava sa ljudima koji su vam bitni. Pokušajte da obuzdate svoju potrebu da kontrolišete ljude oko sebe. Emotivni partner može smatrati da ste suviše nepredvidivi.

 

 

JARAC

Naljutićete se ako neko bude prekršio obećanje koje vam je dao, pogotovo ako to dolazi od strane prijatelja. Druga osoba je možda preokupirana obavezama i potpuno je smetnula sa uma neke stvari. Potrudite se da ovo ne napravi veći jaz među vama.

 

 

VODOLIJA

Dan koji biste trebali provesti sa ljudima koje volite ili sa prijateljima. Nemojte pasti u iskušenje kupovine, jer je verovatno da ćete potrošiti preko svake mere. Sa emotivnim partnerom zadovoljstvo i opuštenost.

 

 

RIBE

Prepodnevni sati će proći u nekom muvanju po kući, dok bi popodne već moglo biti interesantno. Možda će vama i emotivnom partneru ili simpatiji biti malo teže da napravite dogovor o susretu, ali baš taj susret će i vama i drugoj strani doneti dobro raspoloženje, ali i romantične momente.

 

mojastrolog.rs

Stranice: 1 2 3