CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU SUDBINU ZA JUN: Blizanci između DVE LJUBAVI, Vodoliju privlači ZAUZETA osoba, Raku život više NEĆE BITI ISTI…

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU SUDBINU ZA JUN: Blizanci između DVE LJUBAVI, Vodoliju privlači ZAUZETA osoba, Raku život više NEĆE BITI ISTI…

20. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

NEPRILIKA-ISTINA-SREĆA

Ljubav

Slobodni Lavovi bi mogli baš lijepo da se provedu tokom ovog mjeseca. Pa, nije ni čudo – polako se bližimo ljetu, a ljeto je uvijek vaše vrijeme! Doba kada istinski možete da zablistate, zasijate i očarate svakog! Naročito je period od druge dekade juna obećavajuć, jer tada vam kreću intenzivniji susreti i kontakti sa suprotnim polom, i malo je reći da ćete „upadati u oči“ svojom pojavom, stavom, harizmom, šarmom, ljepotom! Do kraja mjeseca eto vas u ljubavnoj priči, a čak i ako prođete bez toga – bićete više nego zadovoljni! Oni u vezama i brakovima – imaćete jedan napet period. Ne uvlačite jedno drugo u svađu.

Posao

Poslovne predispozicije su vrlo dobre za ovaj mjesec. Neki od vas mogu ojačati svoje pozicije, neki mogu napredovati ili pak poboljšati svoju finansijsku situaciju. Jedino vam je postavljen nešto nestabilno odnos sa saradnicima i kolegama, pa je potrebno da u tom segmentu pokušate da pronađete kompromis, umjesto da „potpaljujete vatru“. Ono što vam je trenutno najjače jeste sve što je vezano za inostranstvo i strane ulagače, kao i za obrazovanje, putovanja i državne institucije. Bićete zadovoljni rezultatima.

Zdravlje

Malo ćete se opustiti i raspustiti tokom ovog mjeseca, zaboraviti na zdrave životne navike i dati sebi oduška. Sve je to u redu, samo nemojte preterivati. Kod starije populacije – provjerite vid.

 

LJUBAV NA TESTU

 

DJEVICA

NEŠTO NOVCA-OFICIR-POSJETA

Ljubav

Trebalo bi tokom ovog mjeseca posebno voditi računa o komunikaciji sa emotivnim ili bračnim partnerom, jer se vidi da ona može biti vaš kamen spoticanja. Gledajte da budete korektniji, iskreniji i da sa više poštovanja i obzira nastupate jedno prema drugom. Neki od vas mogu biti podložni ulasku u paralelne veze, i to u trećoj dekadi juna. Što se tiče slobodnih Djevica, sam početak mjeseca vam donosi ili slabu komunikaciju sa suprotnim polom, ili ste se vi pak nekako povukli, utišali i mnogo više vas interesuje posao nego emocije. Drugi dio mjeseca je nešto bolji, ali bez stabilnosti na ljubavnom planu.

Posao

Biće potrebno dosta truda da biste ostvarili rezultate kojima ćete biti zadovoljni. Činiće vam se da vam neke stvari izmiču „za dlaku“ , ali nećete odustajati od onoga što želite da pokrenete. Slijeduju vam tokom ovog perioda, naročito polovinom mjeseca, ozbiljni poslovni dogovori koji bi mogli donijeti promjene koje su vam potrebne. Po pitanju finansija – ulazite u jun dosta nestabilni, sa povećanim troškovima. Najbolja vam je druga dekada, a u trećoj će opet doći do smanjenog priliva i većih troškova.

Zdravlje

Bez nekih naglašenih tegoba, ali često ćete se osjećati kao da ste energetski „na pola koplja“. Potrebne su promjene u načinu ishrane i više kretanja.

 

NOVA POZNANSTVA

 

VAGA

PORUKA-NEPRILIKA-LJUBAVNICA

Ljubav

U emotivnim i bračnim vezama uglavnom vam sljeduje dobra situacija tokom juna. Neki problemi mogu krenuti od početka druge dekade i to uglavnom zbog nerazumijevanja i loše komunikacije. Moram priznati da će dame biti nestabilne, pa ako ste dama Vaga – potrudite se da budete malo blaži prema voljenoj osobi. Ukoliko ste gospodin Vaga, budite sigurni da će vaša ljepša polovina nešto „poludjeti“ i non stop vam držati pridike ili zakerati nešto. Budite pravi gospodin, pa iskulirajte to. Što se tiče slobodnih, period je dobar za komunikaciju, za nova poznanstva, za strast…a prava ljubav neka čeka…

Posao

Prva dekada juna je izuzetno povoljna za sve dogovore, saradnje, za kontakte sa novim saradnicima – bićete pod jednom snažnom i podsticajnom energijom i ništa vam neće padati teško! Trudite se da sve što vam je iole važno pokrenete u ovom periodu, jer već ulaskom u drugu dekadu, ulazite u period kada će krenuti i prvi problemi. Ovo mi najprije liči na nesklad sa saradnicima ili kolegama, ali može biti i veliki obim posla i puno obaveza. Po pitanju novca – prilivi iz više izvora, ali i dosta troškova.

Zdravlje

Period oko polovine mjeseca je zdravstveno nešto napetije. Stoje mogućnosti za povrede, ali i za stresna stanja. Više obratite pažnju na ishranu i životne navike.

 

VELIKO UŽIVANJE

 

ŠKORPIJA

DAR-BOLEST-SMRT

Ljubav

Očigledno je da Škorpije koje su u emotivnim i bračnim vezama moraju da obrate dosta pažnje na odnos sa partnerom. Koliko god vas dvoje bili dobro početkom mjeseca, već negdje tokom druge dekade mogu se javiti ozbiljni problemi koji će svakako otežati vašu priču, a nekima od vas donijeti čak i mogućnost prekida. Savjetuje vam se da se ozbiljno pozabavite svakim eventualnim problemom koji nastupi između vas i partnera, i da pronađete kompromisno rješenje. Što se tiče slobodnih, sem uživanja, zaista je malo šansi da vam je otvoreno bilo šta ozbiljnije. Prema tome – opustite se i ne razmišljajte previše!

Posao

Kao i u emotivnom dijelu, i u poslovnom treba upozoriti na saradničke i partnerske odnose. Takođe od početka druge dekade može doći do problema sa autoritetima, sa lošom atmosferomna poslu, slijede vam otežanja i u finansijskom segmentu… Baš iz tog razloga, u prvom dijelu mjeseca, kada sve bude kako treba, nemojte previše da se opuštate i trudite se da budete maksimalno korektni i prema ljudima sa kojima radite, ali i prema svojim obavezama! Za vas je jun karmički mjesec i težine mora biti!

Zdravlje

Ako budete zanemarivali neke zdravstvene probleme tokom prve i druge dekade juna, oni mogu dovesti do ozbiljnijih zdravstvenih stanja krajem mjeseca. Vodite računa o sebi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3