DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. maj: Vaga se suočava s istinom, Blizanci odustaju od ljubavi, Ribe čeka prava romantika…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. maj: Vaga se suočava s istinom, Blizanci odustaju od ljubavi, Ribe čeka prava romantika…

20. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Aktuelna pozicija planeta unosi vam mnogo topline i nežnosti u partnerski odnos. Danas ćete ponovo razmišljati o tome šta je vas i vašu voljenu osobu spojilo i šta je to što vam omogućava da se nosite sa svim lepim i manje lepim stvarima u životu. Svesni ste da se radi o iskrenosti i razumevanju za tuđe potrebe. Naravno, na prvom mestu je ljubav koja je još intenzivnija nego na samom početku vaše veze. Uživajte u ovom danu!

 

 

BIK

Danas biste mogli da porazgovarate sa voljenim bićem o nekim stvarima koje vam već duže vreme ne daju mira. Iskoristite priliku da pričate otvoreno, iskreno, iz srca o budućnosti vašeg odnosa. Vaš jedini problem je pesimizam – vi realnih problema ni nemate. Ako biste samo promenili perspektivu, ne bi postojao ni jedan razlog za nezadovoljstvo vašom vezom.

 

 

BLIZANCI

Sa izvesnim problemima na ljubavnom planu možete da se izborite na jedan od dva načina: ili ćete odbijati svaki razgovor i povući se iz cele priče, ili ćete se suočiti sa vašim najvećim strahovima i pokušati da dođete do istine. Moguće je da je vaše viđenje situacije pomalo iskrivljeno. Ako postoji i malo ljubavi prema partneru, zašto biste odustajali?

 

 

RAK

Trenutni planetarni poredak favorizuje otvorene razgovore i razjašnjenje svih nejasnih situacija. Ukoliko možete sa distance da pogledate stvari, veoma brzo ćete naći pravi uzrok vaših problema i nesuglasica. Ako ste, pak, i vi i vaš partner zaslepljeni intenzivnim emocijama, postaje vam komplikovano da vodite konstruktivne razgovore i radite na rešenju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3