DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. maj: Vaga se suočava s istinom, Blizanci odustaju od ljubavi, Ribe čeka prava romantika…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. maj: Vaga se suočava s istinom, Blizanci odustaju od ljubavi, Ribe čeka prava romantika…

20. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Ukoliko je vaše voljeno biće danas neraspoloženo, najverovatnije nije do vas, već zbog aktuelnog položaja planeta. Partner će odbijati većinu vaših predloga, a da ni sam neće znati uzrok ovakvom ponašanju. Pokušajte da budete nenametljivi. Uskoro se sve vraća u normalu, te stoga zaboravite na insistiranje.

 

 

DEVICA

Veoma vam je teško da iskažete vaša prava osećanja ili da predložite nešto vašem voljenom biću. Problem najverovatnije leži u strahu od odbijanja. Ne razmišljajte previše i ne pravite razna scenarija u svojoj glavi. Koliko vam se činilo teško, u vašem slučaju je najbolji otvoren, direktan pristup. Na ovaj način, saznaćete sve što vas zanima i videti da razlog za brigu zapravo nije ni postojao.

 

 

VAGA

Ukoliko je vaš partnerski odnos krenuo nekim putem koji vi baš i ne favorizujete, potrudite se da koliko još danas o ovome porazgovarate. Sa druge strane, ako već izvesno vreme osećate zasićenje i smatrate da je došlo vreme rastanku, nema razloga da se zbog bilo koga žrtvujete. Suočite se sa istinom i učinite sve što smatrate da je potrebno. Što pre, tim bolje.

 

 

ŠKORPIJA

Niste raspoloženi za priču, a kamoli duge razgovore. Ovo se pogotovo odnosi na jedne te iste stvari i svesni ste da se duže vreme vrtite u krug. Za problem, ali i rešenje kada je ljubav u pitanju potrebno je dvoje. Da biste prevazišli ovu neprijatnu situaciju, sedite i sa partnerom otvoreno porazgovarajte. Potrudite se da vi budete inicijator razgovora.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3