Izaberi jedan PRSTEN i saznaj hoće li te u JUNU pratiti SREĆA U LJUBAVI ili te očekuju SUZE I BOL

Izaberi jedan PRSTEN i saznaj hoće li te u JUNU pratiti SREĆA U LJUBAVI ili te očekuju SUZE I BOL

20. svibnja 2019. 0 By Admin 1

3- SMARAGD

Mesec jun biće za vas jedan totalno novi svet. Vama se sudbina sprema da baci čarobnu prašinu u ljubave staze. Oni koji su u vezi imaće jedno iskušenje u ljubavi. Pojaviće se osoba koja će se umešati u vašu vezu, a ni vi nećete biti ravnodušni. Dobro razmislite da li vredi rizikovati i staviti na kocku, ono što sad imate.

 

Oni koji su sami još uvek, sredina meseca doneće u vaš život jednu posebnu osobu. Biće to poseban trenutak za vas, ali i za nju. Ipak, moguće je da ta osoba dolazi iz daleka, pa će vam vreme provedeno zajedno, biti ograničeno. Budite mirnog srca i pratite svoje osećaje. Ovo se ne dešava svaki dan, zato uživajte dok možete.

 

 

 

4- BISERNA RUŽA

Prvo da vam čestitiamo. Mesec jun će za vas značiti veliki preokret ako ste u vezi. Vrlo lako je moguće, da osoba koju volite, odluči da vas iznenadi. Ovaj prsten je predznak braka ili veridbe. Pamtićete ovaj mesec po nečemu posebnom. Mnogo lepih trenutaka, onih sudbinskih čeka na vas narednog meseca.

 

Za one koji su sami, ovo bi značilo da je konačno došlo vreme da okrenu novi list. Zaboravite prošlost i ono što je možda moglo biti. Okrenite se u budućnost i tamo potražite svoju sreću. Neke prilike ipak ne zaslužju drugu šansu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3