DNEVNI HOROSKOP za 22. maj: Bika neko puno voli, Lavu stiže novac, Vaga ulazi u vezu, Vodoliji u mislima stara ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 22. maj: Bika neko puno voli, Lavu stiže novac, Vaga ulazi u vezu, Vodoliji u mislima stara ljubav…

21. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Ljubav Sami ste sebi jedini zakon, i na vas nitko nema veliki utjecaj. I partnera ili partnericu tretirate kao drugu ligu. S vama nije lako živjeti.

Posao U velikom ste poslovnom uzletu. Točno znate što želite. Pripravni ste za kontraudare. Ono što u cijeloj priči nije dobro je vaša bezobzirnost.

Zdravlje Postali ste emocionalno hladni prema onima koji bi vam trebali biti najbliži. Plašite se pokazati osjećaje, jer ste svjesni da ste ranjivi i nesigurni.

 

 

DEVICA

Ljubav Niste u pravoj ljubavnoj formi. Skrivate i potiskujete svoje emocije. Ljubav nije najprva na listi vaših prioriteta. Koliko dajete, toliko i dobivate.

Posao Dobro se snalazite na nemilosrdnom tržištu kapitala. Zanima vas samo vlastiti financijski interes, i ništa više od toga. Pazite na svaku kunu.

Zdravlje Hladnokrvno podnosite sve teškoće. Uzdate se u sebe, i od nikoga ništa ne očekujete. Osjećate se usamljeno, ali to ne želite sebi priznati.

 

VAŽAN IZBOR

 

VAGA

Ljubav Važete sve mogućnosti. Netko je nestrpljiv i ne može dočekati vaš (pozitivan) odgovor. Ući ćete u intimnu vezu, samo da ne budete sami?

Posao Osjećaj da stojite na mjestu i da se ništa ne mijenja, postupno vas obara s nogu. U ležećem položaju sasvim sigurno ništa nećete promijeniti.

Zdravlje Žalite se na sve i svašta, a najviše na depresiju. Ne dopustite da pesimizam postane vaš svjetonazor. Sve ovisi o vama, o vašem htijenju.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav Mirno živite. Nitko vas ne dira, a ni vi nikoga ne prozivate. Uživate u povlaštenim trenucima potpune opuštenosti. Sretni ste, čak i ako ste sami.

Posao Doveli ste vlastito poslovanje u red. Više nikome ništa ne dugujete. Vaša kreativnost je u procvatu. Sposobni ste stvarati originalna djela.

Zdravlje Vaša sposobnost regeneracije dolazi do punog izražaja. Pozitivno razmišljate. Upražnjavate „filozofiju mira“, i sve je u ravnoteži.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3