DNEVNI HOROSKOP za 22. maj: Bika neko puno voli, Lavu stiže novac, Vaga ulazi u vezu, Vodoliji u mislima stara ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 22. maj: Bika neko puno voli, Lavu stiže novac, Vaga ulazi u vezu, Vodoliji u mislima stara ljubav…

21. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Ljubav Skrivate svoju novu ljubav, a to inače nije vaš običaj. Možda je riječ o ilegalnoj vezi. Dopuštate da vas vode nekontrolirani strastveni nagoni.

Posao Teško spajate kraj s krajem. Posljednjih mjeseci trošili ste novac iznad vaših stvarnih financijskih mogućnosti, i sada ispaštate stare grijehe.

Zdravlje Niste loše, ali niste ni dobro. Oscilirate između pesimizma i optimizma. Čekate da se dogodi nešto veliko i moćno, nešto što će vas regenerirati.

 

 

JARAC

Ljubav Vaši ljubavni snovi i ideali potpuno se nerealni. Utonuli ste u maglovita stanja svijesti. Morate doći do dna, da biste se počeli uzdizati.

Posao Sanjalačke emocije snažno utječu na vaše poslovanje. Ako je vaša struka umjetnička, danas ćete započeti stvarati krasna i prvoklasna djela.

Zdravlje Dosta vam je kišnih oblaka, ali protiv vremena se ne može. Slabo se krećete. Ništa ne trenirate. Potrebna vam je pojačana fizička aktivnost.

 

STARA LJUBAV

 

VODOLIJA

Ljubav Vaš ljubavni život utonuo je u posvemašnju monotoniju. Ne događa vam se ništa novo i zanimljivo. Stalno razmišljate o staroj ljubavi?

Posao Ne vidite izlaz iz teške poslovne situacije. Hitno vam je potrebna određena financijska potpora. Morate početi sami stvarati nove vrijednosti.

Zdravlje Imate problema s voljom. Pasivnost vas polako ali sigurno uništava. Netko će vas poticajno inspirirati, i promjeniti ćete ponašanje.

 

 

RIBE

Ljubav Tko vam je rekao da ste osuđeni na samoću? Imate previsoke kriterije odabira, a sami ste nesavršeni. Djelujte spontano, ništa ne programirajte.

Posao Da biste realizirali vaše poslovne planove, potrebno vam je strpljivo istrajavanje, a upravo s tim deficitarno stojite. Ispravljajte vlastite pogreške.

Zdravlje Neki među vama imaju problema sa zubima, i s tim u vezi izgledni su bolni upalni procesi. Moguća je i hitna stomatološka intervencija.

 

net.hr

Stranice: 1 2 3