DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. maj: Blizancima stižu promene, Lav uživa u ljubavi i pažnji, Jarca čeka romantični susret, Ovan bi se mogao razočarati…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. maj: Blizancima stižu promene, Lav uživa u ljubavi i pažnji, Jarca čeka romantični susret, Ovan bi se mogao razočarati…

21. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas vam zvezde donose suočavanje. Verovatno će licem u lice biti usmerene fantazija i realnost. Vi već dugo nešto želite, a ne shvatate da su vaše želje nerealne. Neko će vam sasuti istinu u lice. Ma koliko to bilo snažno i neprijatno, upravo je to za vaše dobro. Razmislite o svemu hladne glave i uključite razum, kako ne biste bili na šteti.

 

 

BIK

Čini vam se da partner konstantno priča jedno, a radi sasvim suprotno od toga. Postoje razni načini izražavanja mišljenja i emocija, pa bi bilo dobro da još jednom razmislite pre nego što krenete sa optužbama. Moguće je da je u pitanju nesporazum u percepciji. Jedan otvoren razgovor rešiće sve nesuglasice.

 

 

BLIZANCI

Susreti sa značajnim ljudima pokrenuće neke teme koje su dugo bile potiskivane. Planetarni aspekti stvaraju mistično okruženje koje otvara vrata prema novim emotivnim partnerima. Ukoliko ste u vezi, pokušajte da uradite nešto što će se razlikovati od uobičajenog okvira vašeg ponašanja. Vreme je za promene.

 

 

RAK

Ako večeras idete na sastanak, vaše mišljenje prema toj osobi menjaće se iz momenta u momenat. Nećete nikako moći da je procenite i pročitate koje su joj namere. Najpametnije je da to ni ne pokušavate, nego da se prepustite i uživate u misterioznom momentu. Zvezde vas čuvaju. Ne brinite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3