DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. maj: Blizancima stižu promene, Lav uživa u ljubavi i pažnji, Jarca čeka romantični susret, Ovan bi se mogao razočarati…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. maj: Blizancima stižu promene, Lav uživa u ljubavi i pažnji, Jarca čeka romantični susret, Ovan bi se mogao razočarati…

21. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Danas pokušajte što više da proširite svoje mentalne, emocionalne i psihološke vidike. Zvezde vam savetuju da budete otvoreni i istražite sve nove mogućnosti. Budite avanturista! Ovo naročito važi za vas koji ste u emotivnoj vezi, jer ćete je osvežiti i učiniti svog partnera srećnim i zaljubljenim iznova u vas. Napravite nešto ludo što će pamtiti ceo život.

 

 

DEVICA

Ovo je pravo vreme da organizujete zabavu i pozovete sve ljude koje volite, poštujete i kojima se divite. Svi će biti srećni i dobro raspoloženi, a postoji i mogućnost da ostvarite novu romansu sa nekim na koga do sada niste obraćali previše pažnje. Otvorite oči jer je ovaj dan kao stvoren za romansu.

 

 

VAGA

Ako želite da se približite nekom posebnom, danas ćete morati da date više od svog uobičajenog šarma. Moraćete da se upletete u dublji razgovor o različitim uverenjima i sistemima vrednosti. Nemojte se plašiti, već se opustite i budite ono što jeste. To je pravi put da osvojite osobu do koje vam je stalo, a pored toga naučićete mnogo toga novog.

 

 

ŠKORPIJA

Vodite računa da danas stvari ne krenu naopako. Pazite kako se izražavate, kako ne biste rekli nešto pogrešno ili u pogrešnom trenutku, ili kako ne biste dali komentar koji će uvrediti ili ražalostiti vašeg partnera. Pokušajte da, bez obzira što to nije u vašoj prirodi, ostanete taktični. Ako to uspete, provešćete divan dan sa voljenom osobom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3