POČINJE VLADAVINA BLIZANACA: Devicu STARA ljubav želi NAZAD, Vaga pred BOLNIM raskidom, Jarac otkriva veliku TAJNU, Blizanci u OPASNOJ vezi…

POČINJE VLADAVINA BLIZANACA: Devicu STARA ljubav želi NAZAD, Vaga pred BOLNIM raskidom, Jarac otkriva veliku TAJNU, Blizanci u OPASNOJ vezi…

21. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku donosi sezona Blizanaca…

 

OVAN (21.3 – 20.4)

Posao Komunikacija sa drugim ljudima će u narednom periodu ići veoma dobro. Možete učestvovati u važnim diskusijama i iznenaditi sebe koliko ste u stanju da parirate svima, čak i osobama koje su kvalifikovanije od vas. Međutim, sve to nije dovoljno da biste izbegli veliki pritisak koji vam stiže od strane pretpostavljenih lica. Velika tenzija izaziva potrebu za promenom, ali u ovom trenutku vam je to nedostižno. Kako god da se postavite, pred vama je energetski pad izazvan nemogućnošću da nešto konkretno preduzmete.

 

Ljubav Pojačana aktivnost u okviru porodice i doma. Brzi prilivi i odlivi novca pojačavaju nervozu, skloni ste naglim odlukama, pa čak i odbacivanju voljenih osoba. Unutrašnje nezadovoljstvo ne kanališete na pravi način, postajete previše impulsivni i destruktivni. Pojačanu nervozu izbacite iz sebe na konstruktivne načine. Možda je pravo vreme za renoviranje, kako kuće/doma tako i odnosa koje gajite unutar njih.

 

Zdravlje Gastritis.

 

OPREZNO S NOVCEM

 

BIK (21.4 – 21.5)

Posao Osećate se sjajno, imate moć da privučete ljude ka sebi. Tokom ovog perioda predstoji vam ozbiljno samopotvrđivanje, i to bez naročitog truda. Dovoljno je da se opustite i prepustite svom izvornom obliku. Dakle, kakvi ste, takvi ste, vreme je za male pobede koje stižu baš vama. Ako u sebi imate potencijal da postanete vođa ili rukovodilac, sada je vreme da ka tome krenete punim tempom. S novcem budite oprezni. Pre nego što se upustite u šoping isplatite sve zaostale troškove kako biste izbegli neprijatna iznenađenja.

 

Ljubav Zračite optimizmom i pozitivnom energijom. Dobar je trenutak da postavite ciljeve jer ćete do njih, s lakoćom, doći. Ipak, budite umereni u očekivanjima, jer voljena osoba može da pokaže dozu nestrpljenja i nerazumevanja. Iz nekog razloga, pozvani ste da pomognete i strpljivo sačekate da se problemi vašeg partnera nekako razreše. Na neki način, problemi s kojima se suočavate su rešivi jedino novcem.

 

Zdravlje Pazite pluća.

 

POVRATAK U PROŠLOST

 

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Posao Intelektualno ste prilično oštri i skoncentrisani. Imate snažne stavove i mišljenja koji se razlikuju od stavova drugih ljudi, pa to može biti uzrok burnih diskusija i rasprava. Puni ste ideja i spremni da ih, bez odlaganja, sprovedete u delo. Neki od vas će u ovom periodu doneti važnu odluku koja se tiče profesije i karijere. S obzirom na to da, generalno, period nije idealan za velike poteze, budite oprezni u planiranju jer nešto od vaših očekivanja neće biti ostvarivo na način koji ste smislili.

 

Ljubav Okrenuti ste prošlosti. Bilo da je u pitanju stara ljubav ili odnos sa sadašnjom voljenom osobom koji je potrebno redefinisati, kako god, bavite se nečim što je odavno završeno. U slučaju da ste u tajnoj ljubavnoj vezi, ovih dana moguće su komplikacije i neočekivani raskid. Ako ste slobodni, pred vama je kratka ljubavna avantura koja će se završiti brže nego što je započela. Najlepši segment vašeg života, ovih dana, je porodica, pa se držite nje.

 

Zdravlje Bolovi u grlu.

 

LJUBAVNE ZAVRZLAME

 

RAK (22.6 – 22.7)

Posao Možete mnogo da postignete, ali pazite da vas ambicije ne zaslepe potrebama iz ličnog života. Drugim rečima, možda ste u situaciji da uradite nešto veoma dobro za sebe i svoju karijeru, ali potreba da obezbedite ugodnost članovima porodice može prouzrokovati precenjivanje vaših trenutnih kapaciteta. Iako ste u poziciji da napravite pozitivan pomak u svemu, prihvatite činjenicu da će dobar deo onoga što ovih dana kreirate ostati zarobljeno u vremenu nekakvim otkazivanjem i odlaganjem od strane ljudi koji o tome odlučuju.

 

Ljubav Komplikovana situacija na emotivnom planu. Okolnosti vas navode da se do besvesti angažujete oko svega, a ako biste bili iskreni prema sebi, shvatili biste da za dodatnim trudom nema potrebe. Vaša požrtvovanost nije prepoznata, pa je poželjno da se na vreme zaustavite kako ne biste, na kraju, bili povređeni. Nekima u ovom periodu predstoji rešavanje ozbiljnih problema u bračnim ili ljubavnom odnosima.

 

Zdravlje Čuvajte se povreda.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3