POČINJE VLADAVINA BLIZANACA: Devicu STARA ljubav želi NAZAD, Vaga pred BOLNIM raskidom, Jarac otkriva veliku TAJNU, Blizanci u OPASNOJ vezi…

POČINJE VLADAVINA BLIZANACA: Devicu STARA ljubav želi NAZAD, Vaga pred BOLNIM raskidom, Jarac otkriva veliku TAJNU, Blizanci u OPASNOJ vezi…

21. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC (23.11 – 21.12)

Posao Okolnosti vas navode da sve intenzivnije razmišljate o tome da li je za vas bolje da svoju profesionalnu putanju nastavite samostalno ili da radite za nekog drugog. Ovo je period kada ćete dospeti u centar pažnje i najverovatnije ćete se jako ponositi svojom pozicijom. Kraj maja i početak juna predstavljaju period u kome mnogo svoje kreativne energije ulažete. Kako biste odgovorili na sve poslovne izazove koji se postavljaju ispred vas. Ipak, budite spremni na to da će se pravi efekti ostvariti tek krajem leta.

 

Ljubav Svu svoju energiju trošite na posao pa za voljenu osobu ostaju mrvice slobodnog vremena koje, pak, ne koristite maksimalno. Raskorak u očekivanjima može proizvesti lošu komunikaciju zbog čega biste propustili važne trenutke koje nikada više nećete nadoknaditi. Budite pažljivi u komunikaciji, naročito putem poruka, izvesni su nesporazumi koje, ako se dogode, nećete lako prevazići.

 

Zdravlje Detoksikujte jetru.

 

AVANTURA

 

JARAC (22.12 – 20.1)

Posao Problemi iz prošlosti izgledaju mnogo teži nego što to zaista jesu. Nalazite se u vakuumu, sa svih strana ste pod nekakvim nevidljivim pritiskom koji ne možete da objasnite ali ga intenzivno osećate. To jeste prolazna faza, ali morate da se naoružate strpljenjem jer će sve potrajati duže nego što očekujete. Izrazito destruktivni aspekti ukazuju na moguće komplikacije u svemu u čemu biste vi preuzeli vođstvo i inicijativu. Najbolje je da se na izvesno vreme povučete i strpljivo svedete sva očekivanja na minimum.

 

Ljubav Glavna tema u vašem ljubavnom životu je nešto što je apstraktno jer nije do kraja izrečeno, bilo da to dolazi s vaše ili partnerove strane. Nekima će ovaj period doneti bolna saznanja, a nekima otkrivanje tajni za koje su mislili da su sigurne. Emotivna zbunjenost i potreba za upoznavanjem novih ljudi odlična je predispozicija za ljubavnu avanturu ili vezu koja neplanirano i iznenada počinje, ali se na isti način i završava.

 

Zdravlje Čuvajte leđa.

 

STIŽE NOVAC

 

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Posao Skloni ste rizičnim potezima, naročito ukoliko mešate ljubav i posao. Neprijatna dešavanja u radnom okruženju zahtevaju od vas da prevaziđete sopstvena ograničenja i savladate nove načine funkcionisanja. Planetarni aspekti ukazuju na to da vam se, uprkos poteškoćama, otvara mogućnost da ostvarite nove uvide koji će vas ubuduće odvesti na sasvim novu putanju. Ako ovo savladate sada, nagrada stiže ubrzo, a paralelno s tim će se i finansijska situacija bitno popraviti.

 

Ljubav Skoncentrisani ste na neobavezna druženja s ljudima s kojima vas vezuje jedna zajednička osobina – beskrajni hedonizam. U tom ambijentu ljubavni plan trpi, kao da vam je više stalo do okoline nego do voljene osobe. Ukoliko ne budete pametno izbalansirali ovakvu planetarnu preraspodelu energije, druga strana može vaše čudno ponašanje pogrešno da protumač, a zatim i da povuče poteze zbog kojih će vam kasnije biti žao.

 

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

 

ODUSTAJANJE OD LJUBAVI

 

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao Možete se osetiti previše eksponirano, ali takav strah bi bio neosnovan. Čak i ako ste izloženi nekakvoj proceni od strane drugih ljudi, to ne mora obavezno da znači i da ćete biti iskritikovani. Period je povoljan za učenje nečeg novog što do sada niste radili, ali odmah uračunajte i neplanirane troškove vezane za to. Osim toga, ukoliko ste poslom vezani za saobraćaj i komunikaciju, budite spremni na neočekivane troškove i štete koje ste svojom nesmotrenošću sami izazvali.

 

Ljubav Na neki način, primorani ste da racionalno sagledate sve okolnosti iako ništa nije čisto i jasno. Naime, osećate da nemate sve informacije o osobi do koje vam je stalo, a s druge strane, prihvatate polovičan ljubavni odnos jer vam se to, iz nekog razloga, isplati. Ljubav začinjena interesnim motivima za vas može biti prenaporna, pa do kraja ovog perioda možete od svega i da odustanete.

 

Zdravlje Problemi sa probavom.

 

 

Izvor: Novosti

Stranice: 1 2 3