VELIKI HOROSKOP ZA JUN: Ovan i Blizanci će uživati KAO NIKAD, Bika očekuje VATRENA LJUBAV, a jedan znak čeka JAKO TEŽAK PERIOD!

VELIKI HOROSKOP ZA JUN: Ovan i Blizanci će uživati KAO NIKAD, Bika očekuje VATRENA LJUBAV, a jedan znak čeka JAKO TEŽAK PERIOD!

21. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Mesečni horoskop za jun 2019. godine!

 

 

OVAN

Jun za sve pripadnike ovog znaka donosi mirne i staložene odnose sa voljenom osobom. U emotivnom odnosu nećete imati velike promene i sve će teći kao i do sada. Potrudite se da ne osetite monotoniju u svom braku ili vezi jer je ona okidač za probleme i nesuglasice. Svesni ste da vam se život promenio, kao i ljudima u vašem okruženju. Zato u ovom mesecu posvetite više pažnje svojim prijateljima i porodici. Slobodne pripadnike znaka Ovna krajem meseca očekuju lude avanture.

 

Na poslovnom planu vas u toku ovog meseca očekuje veliki uspeh. Sve obaveze ćete završite na vreme i nećete imati stresnih situacija. Ukoliko ste nezaposleni, zakoračićete u industriju koja vam se dopada i počećete da radite ono što volite. Sa kolegama imate sjajnu komunikaciju.

 

Zdravlje vam je solidno, ali ukoliko patite od nekih hroničnih bolesti, obavezno obavite redovne preglede. Vodite računa o ishrani. Mogući su problemi s varenjem.

 

VATRENA LJUBAV

 

BIK

Na ljubavnom planu sve Bikove u ovom mesecu očekuju nestabilni odnosi sa voljenom osobom. Ukoliko ste u braku ili vezi, nesuglasice i sukobi će biti sastavni deo vašeg dana. Iako niste sigurni u čemu je problem, vaša tvrdoglavost vam ne da da spustite loptu. To će uraditi vaš partner, te ćete do kraja meseca smiriti strasti i moći ćete da razgovarate mirno i staloženo. Ukoliko ste slobodni, ovaj mesec vam donosi vatrene ljubavi i pravu avanturu sredinom meseca. Moguće je da će vaš odnos prerasti u nešto više.

 

Na poslovnom planu će biti dosta mirno u šestom mesecu. Radićete kao i do sada i neće biti turbulencija i burnih situacija. Međutim, potrudite se da kreirate planove na duge staze i da tačno znate kad šta treba da radite, kako vam se posao ne bi gomilao i kako ne biste stvorili zbrku na polju posla. Realizujte jedan po jedan cilj i sve će biti u redu.

 

Zdravlje vam je ugroženo zbog stresa, pad imuniteta može dovesti do veće podložnosti virusima, pa se pripazite.

 

UŽIVANJE S PORODICOM

 

BLIZANCI

U toku juna Blizance na polju ljubavi očekuju veoma lepa dešavanja. Sa emotivnim partnerom imate divan odnos i veoma lepo se slažete. Oko svega se dogovarate i odluke donosite zajedničkim snagama. Uživate u vremenu koje provodite zajedno i veoma ste srećni pored njega. Iako dođete u situaciju da između vas postoji problem ili nesuglasica, razgovorom sve to rešite. Slobodne pripadnike ovog znaka u ovom mesecu očekuju nova poznanstva, mnogo druženja i uživanja sa porodicom.

 

Na polju posla vam sve teče po planu. Usmereni ste ka razvijanju svog karijernog puta i ne dozvoljavate da vam iko stane na put. Samo napred i potrudite se da svojim radom i postupcima nikome ne nanesete štetu. Ukoliko postoji mogućnost, pomozite onima kojima je pomoć potrebna, ceniće to, a vi ćete biti bogatiji za još jedno iskustvo.

 

Bilo bi dobro da se malo više pozabavite svojim zdravljem i preventivom.

 

NAGLE PROMENE

 

RAK

Rakovima će u junu na ljubavnom planu cvetati ruže. Sa voljenom osobom se slažete kao nikad do sada i sve rešavate zajedničkim snagama. Ide vam od ruke dogovor i staložen razgovor, tako da ćete u ovom periodu rešiti probleme koje već mesecima gurate pod tepih. Na kraju će sve biti baš onako kako ste i očekivali. Takođe, moguće je kraće putovanje sa emotivnim partnerom. Rakovi koji nisu u vezi ili braku će u junu biti zauzeti ludim avanturama i novim poznanstvima. Ipak, mogući su i problemi u komunikaciji. Deluje vam da vas partner ne sluša. Otvoreno porazgovarajte.

 

Što se posla tiče, ovaj mesec vam donosi nagle promene. Sve što ste do sada radili na jedan način moraćete da menjate iz korena, što će vam oduzeti dosta vremena. Potrudite se da ne paničite i da mirnom glavom razmislite o svemu, pa tek onda da se bacite u akciju. Iako vam sve deluje haotično, do kraja meseca će ponovo sve funkcionisati normalno.

 

Zdravlje vam je solidno, ali se pobrinite za kvalitetniju ishranu, kao i izbegavanje povreda.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3