DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23. maj: Vodoliju očekuje radost, Škorpija ide na sastanak, Blizancima neko vraća osmeh na lice…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23. maj: Vodoliju očekuje radost, Škorpija ide na sastanak, Blizancima neko vraća osmeh na lice…

22. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Vi imate prilično specifičan smisao za humor koji ne razume svako. Danas ćete, međutim, naići na nekoga ko će imati isti pogled na svet kao vi i smejaće se ludo vašim šalama, umesto da vas posmatra kao čudaka koji je skrenuo sa puta. Možda je upravo ta osoba neko ko bi mogao popuniti prazninu koju imate na srcu.

 

 

JARAC

Danas zaboravite sve obaveze i probleme i uživajte u ljubavi. Planete vam šalju emocije i strast pa ćete sa svojim partnerom doživeti nezaboravne momente. Ako ste slobodni, neko će primetiti vašu energiju i zaljubiti se u nju. U svakom slušaju danas je vaš dan. Uživajte!

 

 

VODOLIJA

Vi volite da se smejete, a najsrećniji ste onih dana kada vam je osmeh uzvraćen. Današnji planetarni poredak donosi vam mnogo unutrašnje sreće i zadovoljstva. Imate osećaj radosti kao da nešto proslavljate. Zadržite taj osećaj što je duže moguće. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, ne ustručavajte se da radost podelite sa voljenom osobom.

 

 

RIBE

Ne bi bilo loše da voljenoj osobi poklonite nešto o čemu već dugo mašta. Vi ste pravi stručnjak za romantična iznenađenja i umete da stvorite prigodnu atmosferu. Pažljivo osluškujte šta vam voljeno biće govori i sledite male signale kako bi u njegove ruke stiglo baš ono što priželjkuje. pred vam je jedno zanimljivo veče.

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3