MARS U RAKU DONOSI PREOKRET: Strelca nosi LJUBAV I STRAST, Lav donosi ŽIVOTNU ODLUKU, Blizancima stiže VELIKI NOVAC…

MARS U RAKU DONOSI PREOKRET: Strelca nosi LJUBAV I STRAST, Lav donosi ŽIVOTNU ODLUKU, Blizancima stiže VELIKI NOVAC…

22. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Horoskop otkriva šta donosi Mars u znaku Raka – saznajte kako će uticati na vaš horoskopski znak!

 

Mars, muška planeta, povezana sa energijom, snagom, agresivnošću, impulsivnošću, ambicijom, takmičenjem i telesnom aktivnošću, do 1. jula je u znaku Raka. U tom vodenom i kardinalom znaku Mars je u padu jer Rak je nasuprot Jarcu, u kojem je pak u egzaltaciji.

 

Iako nije tako nemilosrdan u želji za pobeđivanjem i postizanjem onoga šta želi kao Ovan i Jarac, Rak takođe, kao kardinalni znak, želi ostaviti trag promene. Ali njegovi su potezi motivisani saosećanjem, brigom o drugima, željom da zaštiti sebe i svoje voljene, dolaze iz srca i Rak zna da se treba voditi ljubavlju i emocionalnim razumevanjem, to nije pobeđivanje pobjede radi.

 

 

Ovan

Usmereni ste na brigu o svom domu: čišćenje, adaptaciju prostora, dekorisanje. Imajte na umu da uspeh mora imati emocionalne temelje kako bi iz njih mogao rasti, zato se usredsredite na isceljivanju veza unutar porodice.

 

 

Bik

Osećate se puni energije za intelektualno povezivanje sa drugima i izražavanje svojih ideja. Pripazite da se ne borite rečima, nego da razmenjujete znanje.

 

 

Blizanci

Imate ideju koliko novca želite zarađivati i svu energiju da to činite. Iskoristite ovo vreme da napravite plan i radite na svojoj vezi sa vlastitim finansijama. Mislite na sve ono što želite posedovati i stvari koje biste hteli kupiti. Usredsređeni ste na izgradnju stabilnog života, iz kojeg može izrasti luksuz.

 

 

Rak

Puni ste energije i samopouzdanja. Ovo je odlično vreme za razmislite o tragu što ga ostavljate u svetu te učinite promene u svom životu kako bi tačnije odražavao vašu istinu.

 

 

Lav

Sada je vreme za povlačenje iz životne vreve i razmišljanje. Razmislite jesu li potrebne promene, šta ste mogli učiniti drugačije i učite iz svojih grešaka. Dajte sebi vremena za odmor i oprostite sami sebi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3