HOROSKOP ZA VIKEND: Bika će neko IZNENADITI, Rak ima susret sa STAROM LJUBAVI, Jarcu stižu PARE, Ribe u ljubavnom iskušenju….

HOROSKOP ZA VIKEND: Bika će neko IZNENADITI, Rak ima susret sa STAROM LJUBAVI, Jarcu stižu PARE, Ribe u ljubavnom iskušenju….

24. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Pročitajte šta horoskop predviđa vašem znaku Zodijaka u naredna tri dana. Vikend donosi mnogo radosti ali ne svim znakovima. Neki će ipak morati sačekati malo bolje i povoljnije dane.

 

Horoskop za VIKEND!

 

OVAN

Naredni dani biće za vas dani mira. Konačno ćete biti sami sa sobom. Ovih dana potrudite se da dobro razmislite o sledećim koracima koje ćete poduzeti po pitanju vaše karijere ali i ljubavnih odnosa. U nedelju možete očekivati iznenadne vesti o nekome do koga vam je mnogo stalo. Nemojte burno reagovati, prvo dobro razmislite o svemu.

 

 

BIK

Bikovi imaju potrebu za nekim promenama u svom životu. Budite jaki i odlučni. Sve ono što vas muči i tišti nećete moći vipe nositi u sebi niti skrivati od ljudi do kojih vamje stalo. Najvažnije je da donesete odluku koja će biti najbolja za vas. Subota će vam doneti jedno lepo iznenađenje. Naime, očekuje vas susret sa osobom koju niste jako dugo videli.

 

 

BLIZANCI

Blizanci se možda kaju zbog nekih ranijih odluka. Moguće je da ste olako otpisali nekog ko vam je bio prirastao srcu. Sad preispitujete sebe i svoje srce. Možda još uvek nije kasno da ispravite grešku. Sledite svoje osećaje, tako nećete pogrešiti. Pustite neka srce nadvlada razum.

 

 

RAK

Rakovi u narednim danima biće jako raspoloženi. Imaćete priliku da se družite sa ljudima, više nego inače. Ovi dani doneće vam i susret sa jednom osobom iz vaše prošlosti. Možda se između vas vatra ljubavi još nije ugasila.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3