HOROSKOP ZA VIKEND: Bika će neko IZNENADITI, Rak ima susret sa STAROM LJUBAVI, Jarcu stižu PARE, Ribe u ljubavnom iskušenju….

HOROSKOP ZA VIKEND: Bika će neko IZNENADITI, Rak ima susret sa STAROM LJUBAVI, Jarcu stižu PARE, Ribe u ljubavnom iskušenju….

24. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Ovaj vikend Lavovima će doneti mirnu luku. Možda je ipak došlo vreme da i vi malo odmorite, od svega. Pokušajte pronaći mir i opustite se. Prpremite se za narednu nedelju i uđite u nju puni energije.

 

 

DEVICA

Device koje su u vezi ili braku ovaj vikend bi mogle naići na probleme. Nemojte biti nagli. Iako vas nešto muči, sve se može rešiti mirnim razgovorom. Izbegavajte nagle odluke jer ste trenutno pod stresom. Potreban vam je čist pogled na celu situaciju. Sačekajte koji dan.

 

 

VAGA

Mnoge Vage će biti u žurni narednih dana. Ovaj vikend ćete biti svuda, samo nećete odmarati. Mnogo druženja ali i radnih sati je pred vama. Možda uspete ispraviti neke stvari koje vas koče.

 

 

ŠKORPIJA

Škorpija čeka svoju ljubav. Vi jako teško odustajete od nekoga kada jednom na njega bacite oko. Iako situacija kaže da dotična osoba i nije naročito zainteresovana za vas, vi neodustajete. Ko zna, možda se vaša upornost isplati, nikad se ne zna.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3