BLIZANCI- Večita deca ČISTOG SRCA, onaj ko ih ima pored sebe SREĆAN JE ČOVEK

BLIZANCI- Večita deca ČISTOG SRCA, onaj ko ih ima pored sebe SREĆAN JE ČOVEK

25. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Jedan od najposebnijih znakova, retko ko ih razume, ali kada ih upoznate gotovo je. Nećete moći više život zamisliti bez njih. Za ovaj znak kažu da imaju dva lica, i da su dvolični. To nije tačno. Oni imaju možda dve strane ličnosti ali zar nema svako od nas. Oni ih samo malo bolje i češće pokazuju.

 

Ljudi u ovom znaku su jako pozitivni i njihov stav prema životu je drugačiji od ostatka sveta. Oni kad neto zacrtaju jako streme tim željama da im uopšte ne pada na pamet da u nekom trenutku odustaju. Verni i odani sami sebi do kraja. Desi se naravno, kroz život da se nekada  razočaraju, što je normalno. Ali niko kao Blizanci se ne diže tako brzo na noge.

 

Oni već sutra imaju plan kako dalje.

 

PRIJATELJSTVO I LJUBAV

 

U prijateljstvu su jako odani, iako su direktni i uvek će vam reći šta misle iako to nekada mnogi jako teško prime tako iskrene reči. Jer istina boli, ali Blizanci sa tim nemaju problem. Ipak nije im drago kada ih neko kritikuje.

Oni su jako zabavni u društvu. Kada vidite da je neko u centru pažnje i da se svi smeju, znajte da Blizanci imaju predstavu. Oni prosto vole da zabavljaju sve oko sebe, to ih čini sretnima. Uvek imaju osmeh na licu, i kad im je jako teško u životu. Smeju se nesreći u lice, ne odustajući. Jer previše vole život.

 

 

U ljubavnim i emotivnim odnosima oni su jako svestrani. Vole da eksperimentišu, da upoznaju stalno nove ljude. Sklapaju nova prijateljstva koja lako prelaze u avanture ali i u ljubavi. Ipak, jako su izbirljivi. Ako se on ne oseća lepo u vašem društvu, neće vas hteti i da ste najlepši na svetu.

 

Blizancima je jako važno da mogu da nađu sa nekim zajedničku reč, i ono što je najvažnije da se zabave. Takođe cene i intelektualne razgovore do duboko u noć, za njih to ima posebnu draž.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2