DNEVNI HOROSKOP za 13. DECEMBAR

DNEVNI HOROSKOP za 13. DECEMBAR

12. prosinca 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas vam zvezde pomažu, a moguće je čak da dobijete podsticaj božanske snage. Šta god da bude u pitanju, vaš anđeo čuvar je uvek uz vas. Možda poželite da radite nešto sasvim novo u životu (promena načina života ili stila). Sa ove tačke gledišta možete uraditi šta god poželite.

 

 

BIK

Da li ste ikad razmišljali da pišete ili radite u firmi gde možete iskoristiti svoje sjajne komunikacione sposobnosti. Zvezde stavljaju akcenat danas na pisanje i komunikaciju. Vreme je da pokažete svima svoje talente i da ljudi mogu da računaju na vas. Razmislite o izdavaštvu.

 

 

BLIZANCI

Ukoliko ste razmišljali da živite na nekom drugom mestu, onda ćete danas tu želju imati izraženiju nego ikad. Takav potez imaće posledice na vaš poslovni ili porodičan život. Vreme je da ozbiljno razmislite šta vas sprečava u tome.

 

 

RAK

Pred vama je divan dan. Sve će teći po planu. Pred kraj dana imaćete dovoljno energije i da se zabavite. Dan je odličan i za grupne aktivnosti. Ako niste uključeni niti u jednu, pokušajte sa sportom, hobijima, muzikom ili umetnosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3