DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. maj: Ovan ima udvarača, Blizanci kriju ljubav, Lav u avanturi, Devicu čeka zanimljiva noć…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. maj: Ovan ima udvarača, Blizanci kriju ljubav, Lav u avanturi, Devicu čeka zanimljiva noć…

26. Maja 2019. Off By Admin 1

LAV

Ovaj dan je izuzetno povoljan za one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji vole uzbuđenja, putovanja, avanture – drugim rečima, za sve one koji ne razmišljaju previše šta će biti sutra. Čak i ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, poželećete da stalno budete u centru pažnje. Ukoliko još uvek tragate za ljubavlju, danas iskoristite svaku priliku za nova poznanstva.

 

 

DEVICA

Ukoliko ste u dužoj vezi, danas ćete imati mnogo veći uticaj na partnera nego što ste toga svesni. Ukoliko ste još uvek singl, budite svesni da se ljudima mnogo dopadate jer zračite nekom neobičnom energijom. Velike su šanse da ćete koliko još večeras prisustvovati jednoj zabavi gde ćete upoznati nekoga ko će vas veoma zaintrigirati.

 

 

VAGA

Ne dozvolite sebi da danas budete zahtevni prema partneru i da postavljate uslove koje on ne može da ispuni. Ako ste skloni da sanjarite o nekome ko nije slobodan, krajnje je vreme da se zapitate kako bi bilo da vaš partner to čini vama. Ako vaša potraga za ljubavlju još uvek nije završena, bilo bi dobro da se strpite još neko vreme.

 

 

ŠKORPIJA

Ukoliko ste slobodni, a pruža vam se mogućnost da poslovno sarađujete sa osobama iz inostranstva, velika je šansa da preko posla upoznate nekog ko će vas oduševiti. Verovatno se radi o nekom ko je vrlo praktičan i intuitivan. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u vezi, mogli bi da razmisle o zajedničkom putovanju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3