LJUBAVNI HOROSKOP za 13. DECEMBAR

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. DECEMBAR

12. prosinca 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljudski um ponekad zna da bude veoma zagonetan i da razmišljamo o nekim nesvakidašnjim stvarima. Danas ćete razmišljati o stvarima koje vam ranije nikada nisu pale na pamet. Moguće je da već izvesno vreme sanjate jednu naročitu osobu. Ovo je najverovatnije znak da treba da stupite u akciju i uradite nešto za vaš ljubavni život.

 

 

BIK

Aktuelna energija planeta mogla bi značajno da poremeti vaše obaveze koje ste unapred definisali. Ukoliko ste za danas planirali sastanak sa voljenom osobom, najverovatnije ćete morati da ga odložite za neko drugo vreme. Ovo vas ostavlja u negativnom raspoloženju i osećaju bespomoćnosti. Pokušajte da ne donosite nikakve preuranjene zaključke u danima koji su pred vama.

 

 

BLIZANCI

Obično imate osećaj da dobro razumete stvari i dešavanja oko vas, ali danas ćete biti prilično konfuzni po pitanju vašeg ljubavnog života. Neka osećanja sa kojima ne želite da se suočite će isplivati na površinu. Pokušajte da odvojite vreme za razmišljanja o tome šta vi zapravo želite. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka bi mogli da se pomire sa nekim iz njihove prošlosti.

 

 

RAK

Aktuelni planetarni poredak će učiniti da skorašnjim razočarenjima, koje ste doživeli na ljubavnom planu, pridate više pažnje nego što zaista zaslužuju. Izvesne emocije će isplivati na površinu, a vama će biti prilično teško da se sa njima nosite. Pokušajte da na ovo gledate kao na važnu životnu lekciju – umesto da vas sputava, učite iz sopstvenog iskustva.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3