LJUBAVNI HOROSKOP za 11. DECEMBAR

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. DECEMBAR

10. prosinca 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ako ste se pre izvesnog vremena odaljili od nekog ko vam je mnogo značio i zbog koga ste mnogo patili, danas biste mogli da ponovo ostvarite kontakt. Naravno, ako želite da se toj osobi ponovo približite, dozvolite vremenu da radi za vas. Ako ste, pak, procenili da neke stvari ne treba ponovo pokretati, najbolje bi bilo da joj to jasno stavite do znanja.

 

 

BIK

Ovo je idealan dan za druženje sa prijateljima, a manje povoljan za ljubav. Ukoliko još uvek tražite partnera, danas ne očekujte da ćete sresti nekog ko bi i malo odgovarao vašim kriterijumima. Sa druge strane, razmislite da možda ne postavljate previsoke standarde. Ukoliko ste u vezi, obuzdajte ljubomoru. Sve što vam nije jasno – pitajte.

 

 

BLIZANCI

Danas ćete biti veoma spontani i potencijalnoj simpatiji ili stalnom partneru sa lakoćom pokazivati vaše emocije. Vi kao da ste zaljubljeni u ceo svet! Nemate problem sa nesigurnošću čak i kada treba da se otvorite nekome koga tek površno poznajete. Pripazite se samo da do kraja dana ne budete povređeni zbog ovakvih postupaka.

 

 

RAK

Imate mnogo samopouzdanja i smatrate da je neko vredan vašeg truda i pokušaja osvajanja. Čak i ako vam taj neko deluje kao neosvojiva tvrđava, to za vas ne predstavlja nikakav izazov! Spremni ste da budete istrajni u naporima da osvojite nečije srce i trenutno ne birate sredstva. Čuvajte se mogućih razočarenja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3