HOROSKOP ZA JUN- VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC! -Strelac ima NOVU ljubav, Vaga će se JAKO RAZOČARATI…

HOROSKOP ZA JUN- VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC! -Strelac ima NOVU ljubav, Vaga će se JAKO RAZOČARATI…

30. svibnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Posao:

Drage Vage,
Venera će na početku jula praviti trigon sa Plutonom i doneće vam povoljne finansijske obrte. Deo zarade ćete moći da uložite u jedan projekat koji je u završnoj fazi i uspećete da ga privedete kraju ranije nego što ste planirali, što će vam doneti dodatne dobitke. Merkur će 4. juna ući i znak Raka i vaše polje posla i karijere. Započećete da planirate i organizujete nove projekte i da raspoređujete radne zadatke po prioritetu. Tragaćete za načinima da rešite teškoće koje vas usporavaju u radu, da ubrzate radnu efikasnost i poboljšate poslovne kontakte. Venera će 9. Juna ući u znak Blizanaca i otvoriće vam mogućnost da odete na poslovno putovanje i ugovorite saradnju sa jednom inostranom firmom.

U svemu tome ćete trebati da se dobro pripremite, naročito oko finansijskog dela. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što će izazivati dosta nejasnoća i biće vam teško da se prilagodite toku pregovora. Neophodno je da budete otvoreni na kompromis kako biste jasno definisali zajedničke interese. Oko finansijskog dela će dolaziti do neslaganja.

 

NA KORAK DO USPEHA

Opozicija Marsa koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere sa Saturnom 14. juna, dovešće do ozbiljnih teškoća u završnom delu jednog velikog i dugoročnog projekta. Insistiraćete da se nešto obavi po vašem nahođenju, što će zahtevati od vas ulaganje velike energije i napora, a to će dovesti i do neslaganja sa nadređenima i do odlaganja predviđenih rokova. Zbog vašeg propusta mogli biste da se nađete na gubitku. Na sreću, konjunkcija Merkura sa Marsom će vam omogućiti da jedan novi projekat započnete onako kako je i predviđeno. Sunce će 21. juna ući u znak Raka, što će vam omogućiti da postignete uspeh u svemu što je povezano sa oblastima menadžmenta. Vaš autoritet će se više poštovati na poslu.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima prehrambene i hemijske industrije. Honorarni posao povezan sa vašim kreativnim sposobnostima mogao bi vam doneti značajne dobitke.

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Plutonom na početku juna uticaće na poboljšanje vaših odnosa sa voljenom osobom tako što će vas usmeriti na preuređenje zajedničkog životnog prostora i uneće više intimnih trenutaka u vaš zajednički život. Pojačaće se vaša strastvenost. Više pažnje ćete poklanjati članovima porodice. Otići ćete sa partnerom na zajedničko putovanje.

Opozicija Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi sa Saturnom sredinom meseca će vam doneti neslaganja sa partnerom u vezi zajedničkih ciljeva, naročito onih dugoročnih koji su povezani sa kućom i porodicom. Vi ćete biti zaokupljeni samim sobom i poslovnim obavezama, pa ćete zapostavljati partnera. Na kraju juna ćete uspeti da prevaziđete nesuglasice.

 

RAZOČARENJE

 

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati preko poslovnih ili školskih aktivnosti će vas snažno privući i zaljubićete se. Uvidećete da vaša simpatija pokazuje znake naklonosti i ubrzo ćete postati intimni. Nakon toga će započeti komplikacije jer će vam ubrzo postati jasno da je to osoba koje nema osećaj za potrebe drugih i za vernost jednoj osobi. Do kraja meseca ćete imati više konfliktnih situacija ali nećete odlučiti da prekinete vezu jer će privlačnost prema partneru biti jača od vas.

Starije Vage će idealizovati osobu koju su nedavno upoznale i pokušaće da se bliže upoznaju. Počećete zajedno da izlazite i da se češće viđate ali ćete do kraja meseca prekinuti viđanje jer će vas razočarati ono što saznate u vezi druge osobe.

 

Zdravlje:

Potrebno je da više računa vodite o svom zdravlju i da preduzmete preventivne mere. Kvadrat Jupitera sa Neptunom doneće vam tegobe sa cirkulacijom, krvnim pritiskom i hormonski disbalans. Bićete podložni alergijskim reakcijama. Poželjno je da izbegavate izlaganje jakom suncu i da koristite kreme za sunčanje. Izbegavajte stresne situacije.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više kalorija. Riba i morski plodovi bi trebalo da vam se češće nalaze na jelovniku. Izbegavajte brzu hranu, crveno meso i alkoholna pića. Potrebno vam je što više svežeg voća i povrća. Prijaće vam pšenične, ražene i ovsene pahuljice sa jogurtom za doručak, uz dodatak sušenog voća. Uzimajte više B vitamina.

 

Srećni brojevi:

3, 7, 13, 16, 24

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3