HOROSKOP ZA JUN- VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC! -Strelac ima NOVU ljubav, Vaga će se JAKO RAZOČARATI…

HOROSKOP ZA JUN- VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC! -Strelac ima NOVU ljubav, Vaga će se JAKO RAZOČARATI…

30. svibnja 2019. 0 By Admin 1

ŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Venera na početku juna pravi trigon sa Plutonom. Ostvarićete uspeh u javnim nastupima i napredak u pregovorima oko nastavka jednog posla koji radite u kooperaciji sa poslovnim partnerima. Merkur će ući u znak Raka 4. Juna, što vam otvara mogućnost da poboljšate odnose sa osobama koje vam mogu pružiti podršku u ostvarivanju važnih poslovnih ciljeva. Više uspeha ćete postići ako se bavite trgovinom uvoznom robom, prosvetom ili izdavačkom delatnošću. Venera će ući u znak Blizanaca 9. juna i uticaće pozitivno na vaš platni promete.

Imaćete bolji osećaj za tokove novca i moći ćete da se prilagodite aktuelnim finansijskim kretanjima i izvučete korist iz pojedinih transakcija. Pri tome je važno da izbegavate rizične poteze, finansijske mahinacije i velike investicije, jer bi vam to moglo naneti gubitke. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, pa ćete biti suočeni sa promenljivom i nestabilnom situacijom na polju novca. Sa nadređenima se nećete slagati oko finansijskih pitanja. Na vama je da se svemu tome prilagodite.

 

PAZITE NA NOVAC

Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom. Nailazićete na velike razlike u interesima u vezi pokušaja da se dogovorite sa potencijalnim partnerima i saradnicima u jednom velikom i dugoročnom poslu, što može da dovede do prekida pregovora ili raskida saradnje. Na teškoće i zastoje ćete nailaziti u oblastima povezanim sa građevinarstvom, saobraćajem, komunikacijama i proizvodnjom. Konjunkcija Merkura sa Marsom će vam pomoći da iskoristite vaše veštine da se izvučete iz teškoća nastalih zbog nepovoljnih okolnosti i da napravite kompromisni dogovor. Do kraja meseca je najvažnije da pazite na novac i ulaganja, kao i da izbegavate ulazak u rizične poslovne i finansijske projekte i poduhvate.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti mogućnost zaposlenja u oblastima prehrambene industrije, u građevinarstvu i u prosveti. Imaćete dosta sreće i u nalaženju honorarnih poslova.

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Plutonom na početku juna doneće vam više sklada u odnosu sa voljenom osobom. Slično ćete osećati i razmišljati, pa ćete se lako dogovoriti u vezi zajedničkih planova na naredni period. Prijalo bi vam da odlazite na izlete u prirodu vikendom jer biste tako mogli da budete sami i da uživate u intimnim trenucima. To će vam doneti stabilnost.

Neophodno je na posebno pažnju posvetite komunikaciji i dogovorima. Nailazićete na neslaganja koja će dovoditi do stvaranja velike napetosti zbog opozicije Marsa sa Saturnom. Kako biste ublažili napetost i izbegli ozbiljne konflikte i svađe, budite spremni na nalaženje zajednički prihvatljivih mogućnosti. Do kraja meseca ćete uspeti da se dogovorite.

 

NOVA VEZA

 

Ako ste slobodni:

Osoba koju ste upoznali preko zajedničkog prijatelja vam neprestano šalje znakove pažnje koje ignorišete. S jedne strane vam se dopada način na koji vam pristupa ali vas ta osoba fizički ne privlači. S druge strane, neko ko vas fizički privlači ignoriše vaše pokušaje da privučete pažnju. U drugoj polovini juna će se pojaviti neko treći ko će umeti da vas zavede ali ćete ubrzo uvideti da se radi o nekome ko je po prirodi avanturista, emotivno nestabilan i koga ne drži mesto.

Stariji Škorpioni će strpljivo i taktički da zavode osobu koja im se dopada i u tome će imati uspeha. U drugoj polovini juna ćete ući u vezu. Nakon kraćeg vremena će vaše interesovanje za osobu koju ste upravo zaveli naglo da opadne.

 

Zdravlje:

Potrebno je da vodite više računa o svom zdravlju i fizičkoj kondiciji. Bićete podložni upalama i povredama. Tegobe su moguće u vezi disajnog sistema, posebno ako ste podložni alergijama na cvetanje. Stariji Škorpioni će biti podložni artritisu i reumatskim smetnjama. Vaša osetljivost na stres će biti povišena i stvaraće vam psihosomatske smetnje.

Potrebno vam je više kalorija u ishrani ali i namirnica koje deluju na organizam tako što za sebe vezuju štetne materije i olakšavaju organizmu da ih izbaci. Od povrća vam se preporučuje svakodnevni unos šargarepe, brokolija i spanaća. Od žitarica uzimajte uglavnom integralne, raž i ječam. Jedite više voća, a budite umereni sa mesom i mlekom.

Srećni brojevi:

8, 11, 14, 20, 26

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3