HOROSKOP ZA JUN- VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC! -Strelac ima NOVU ljubav, Vaga će se JAKO RAZOČARATI…

HOROSKOP ZA JUN- VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC! -Strelac ima NOVU ljubav, Vaga će se JAKO RAZOČARATI…

30. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Venera će na početku juna praviti trigon sa Plutonom. Kroz oblasti usluga ćete ostvariti dobitke jer ćete imati dobar osećaj za potreba vaših klijenata i predstavićete im ponudu koja će ih privući u većem broju. Merkur će ući u znak Raka 4. juna i usmeriće vas da se angažujete oko finansijskih transakcija i rešavanja dugova koje imate prema drugim učesnicima u poslovanju.

Ovo će od vas zahtevati ulaganje većeg napora jer će se situacija na tom polju odvijati otežano. Venera će ući u znak Blizanaca 9. juna i doneće vam brojne kontakte sa poslovnim partnerima, više angažovanja na polju javnosti i uspeh u poslovima koji su vezani za agencijske, reklamne, konsultantske, pravne i ekonomske oblasti. Sa nadređenima ćete ući u nesuglasice zbog jednog posla čini rok mora da se produži zbog nepovoljnih okolnosti. Mars će praviti opoziciju sa Saturnom 14. juna i dovešće do zastoja i ozbiljnih teškoća na polju novca. Može se dogoditi da vam bude blokiran račun zbog neisplaćenih dugovanja. To će zahtevati hitne intervencije i brza rešenja. Bićete pod velikim pritiskom.

 

NE BRZAJTE S ODLUKAMA

Jupiter će 16. juna praviti kvadrat sa Neptunom. Nailazićete na promenljivu i nestabilnu situaciju u vezi važnih radnih zadataka i ostaćete bez potrebne podrške. Nećete biti u stanju da jasno sagledate odakle sve dolaze prepreke i kako biste mogli da ih uklonite. Izbegavajte donošenje odluke u koje niste sasvim sigurni jer bi vam to moglo naneti gubitke. Konjunkcija Merkura sa Marsom doneće vam efikasno rešenje kojim ćete se izvući iz finansijskih zastoja i uspeti da obavite prioritetne radne zadatke na vreme. Izbegavajte bilo kakve rizične poteze. Treća dekada juna vam nije pogodan za sklapanje novih poslovnih ugovora niti za ulazak u nova partnerstva. Na teškoće ćete nailaziti u javnim oblastima.

Nezaposleni Strelčevi će imati pogodne mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima usluga kao što su servisne usluge i podrška korisnicima. Sezonske poslove ćete lakše nalaziti.

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Izazovni aspekti Sunca koje prolazi kroz vaše polje ljubavi sa Neptunom i Jupiterom doneće vam nestabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Vaš partner i vi ćete biti osetljivi i promenljivog raspoloženja, zbog čega će vam biti teško i u nekim trenucima nemoguće da se uskladite. To će dovesti do udaljavanja i zahlađenja. Budite spremni na kompromise.

Druga polovina juna zahtevaće od vas da mnogo toga popravite u svom odnosu sa partnerom kako biste mogli da se izvučete iz teškoća. Na prvom mestu je važno da vrlo ozbiljno shvatite potrebe vašeg partnera i uzroke koji su doveli do udaljavanja. Ako se potrudite da se prilagodite partneru i ispunite veći deo onoga što očekuje, doći će do poboljšanja.

 

PUTOVANJE

 

Ako ste slobodni:

Osećaćete kako vam vaše okruženje ne prija i uvidećete kako ne nalazite nikog ko bi vam bio zanimljiv za ulazak u vezu. Niko neće uspeti da vas zainteresuje čak ni za avanturu. Najbolje što možete da učinite je da promenite okruženje tako što ćete otići na putovanje na dalju relaciju, u inostranstvo. Na putovanju ćete imati kratku avanturu, što će vas delimično zadovoljiti ali će vam više odgovarati sam provod i novi ljudi nego osoba sa kojim budete u prolaznoj vezi.

Nešto stariji Strelci će konačno shvatiti kako su njihova očekivanja preterana i kako osoba koja im poklanja naklonost nije toliko puna nedostataka koliko su oni sitničavi. Odlučićete da date šansu ljubavi i ući ćete u vezu. To će biti dobra odluka.

 

Zdravlje:

Potrebno vam je više kretanja i fizičkih aktivnosti. Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja, a jedino što će vam praviti smetnje su psihosomatske tegobe koje će se javljati u trenucima kada ste nervozni, nezadovoljni i pod stresom. Kako će tih trenutaka biti često tokom juna, neophodna vam je svakodnevna psihofizička relaksacija i češći odlasci u prirodu.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više voća koje možete da unosite presno ili u vidu sokova i voćnih mikseva. Jagode, ananas, kivi, avokado, urme i trešnje bi trebalo da uzimate svakodnevno. Prijaće vam morska riba, feta sir i masline. Meso, mleko, hleb i testenine uzimajte umereno, kao i slatkiše. Izbegavajte brzu hranu, meso sa roštilja i alkoholna pića.

 

Srećni brojevi:

2, 8, 15, 19, 24

 

Stranice: 1 2 3