DNEVNI HOROSKOP za 11. DECEMBAR

DNEVNI HOROSKOP za 11. DECEMBAR

10. prosinca 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Recite danas šta mislite, ali nemojte se uvrediti ako vam se učini da niko ne sluša. Nemojte sve odmah otkriti. Kao ni gubitnici, ni pobednici nisu baš omiljeni (iz drugačijih razloga, doduše!). Fokusirajte se na ono što radite i dajte sve od sebe. Sada je vreme kada treba da napravite dobre temelje kako biste uspeli da ostvarite svoje ideje kasnije.

 

 

BIK

Spustite se na zemlju malo. Postoje stvari o kojima morate da vodite računa. Bavljenje svakodnevnim ovozemaljskim obavezama i rutinskim stvarima ne bole ni malo, ako im se posvetite (ako ih primetite uopšte danas!). Dosta toga možete postići. Samo se postarajte da ne lebdite negde između Zemlje i oblaka!

 

 

BLIZANCI

Ostavite sanjarenja za neki drugi dan. Posvetite se danas obavezama koje zavise od vas i uživajte u danu. Što više budete usporili i prilagodili se situaciji sa osećajnim i predusretljivim stavom, to ćete više postići. Ovo nije dan kada treba da se borite. Ovo je dan kada treba da se povežete sa ljudima, brinete o sebi i drugima.

 

 

RAK

Uživajte u današnjem danu. Emocije će vam biti uravnotežene i imaćete sjajan osećaj da će sve biti u najboljem redu. Samopouzdanje vam je jako, te to iskoristite u jednoj situaciji da preuzmete kontrolu. Energija je veoma suptilna, ali ako napravite plan za ono što želite danas da postignede, bićete veoma produktivni.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3