DNEVNI HOROSKOP za 3. jun: Vodolija u problemima, Škorpiju čekaju neverovatni trenuci, Devicu muči ljubav…

STRELAC

Dan pred vama je dan prepun kontrasta. Pre podne jedete čokoladu, posle podne idete na džoging. Do kasno spavate, rano idete na spavanje. Takođe, ovo je dan kada možete uspostaviti odlične temelje za nešto vama važno u životu. Provedite više vremena kod kuće organizujući je i sređujući. Ne zaboravite da sredite i svoj radni prostor. Volite i negujte svoje kućne ljubimce.

 

 

JARAC

Današnji dan vam neće započeti dokle god ne sredite misli i ne rešite neke lične probleme koji su se nagomilali. Nemojte ništa planirati dok ne budete sigurni da ste postavili dobre temelje. Imajte na umu da za svakoga postoji put kojim treba da ide. Potrudite se da smanjite (najbolje bi bilo da ih skroz izbacite) svoje zajedljive primedbe drugima.

VODOLIJA

Dan pred vama mogao bi vam biti poprilično težak. Instinktivno želite da istražite i proširite svoje vidike, ali kao da vas nešto zadržava i sputava. Obratite pažnju na ne plaćene račune i sredite haos u kući. Čišćenjem svog fizičkog prostora sređujete i svoj mentalni. Uskoro ćete biti spremni i slobodni sasvim dovoljno da ostvarite svoje želje.

 

 

RIBE

Danas vam je svet pod nogama, te iskoristite priliku i zgrabite sve što vam život pruža. Ukoliko niste primetili, imate snažnu podršku pored sebe. Sve što uradite ili kažete ima jak uticaj na druge. Ovo je idealna prilika da preuzmete lidersku palicu i povedete one koji malo zaostaju. Vaša sjajna percepcija biće izražena danas.

 

horoskopius