LJUBAVNI HOROSKOP za 9. DECEMBAR

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. DECEMBAR

8. prosinca 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Osećate da je vaša druga polovina prilično površna i da ne ulazi u srž i suštinu problema. Vi sa druge stane, previše se opterećujete sitnicama, pa ne možete da se opustite i uživate. Danas vam zvezde savetuju da smireno razgovarate i pokušate da se nađete na sredini.

 

 

BIK

Danas vas zvezde ohrabruju da uradite nešto drugačije nego inače. Ako ste u emotivnoj vezi, isplanirajte neku zabavu, novu avanturu ili bilo šta što će poboljšati i osvežiti vaš odnos. Ako ste sami, okupite društvo i izađite u grad. Možda čete naleteti na neku osobu vrednu pažnje.

 

 

BLIZANCI

Ponekad je potrebno puno razmišljanja i truda kako bi sinulo svetlo na mračnu situaciju koja trenutno deluje nerešivo. Zvezde vas ohrabruju da zajedno sa svojom voljenom osobom, sagledate svoju situaciju iz drugačije perspektive i nađete rešenje, naročito ako se već dugo vremena vrtite u krug. Vrlo brzo ćete ugledati svetlo na kraju tunela.

 

 

RAK

Danas ćete naleteti na nekoga ko deli sa vama avanturistički i znatiželjni duh i imaćete o mnogo čemu da razgovarate. Ako budete išli na neki događaj u kom ćete upoznati neke nove ljude, bićete iznenađeni koliko prijatelja ćete steći, a upravo među njima će biti i ta značajna osoba sa kojom biste mogli imati romansu u budućnosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3