JUN KAKAV ASTROLOZI NE PAMTE: Blizancima stiže veliko iznenađenje, Ovan pred raskidom, Lav gubi glavu zbog ljubavi…

JUN KAKAV ASTROLOZI NE PAMTE: Blizancima stiže veliko iznenađenje, Ovan pred raskidom, Lav gubi glavu zbog ljubavi…

2. lipnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Sada je vrijeme da preuzmete inicijativu i da trčite za prilikama koje vam se pružaju. Ne preporučuje se da odugovlačite i čekate druge prilike, jer je ovog mjeseca odlična prilika. Budite puni optimizma i samo idite naprijed.

Emotivna situacija je dosta dobra pa čak u drugoj polovini mjeseca pojedini Lavovi mogu imati strasne avanture.

 

 

DJEVICA

Kod vas ne predstoje neka veća iznenađenja, kako pozitivna, tako i negativna. Sada treba raditi ono što volite da biste podigli svoju pozitivnu i preciznu crtu u poslu.

Emotivno, mnoge Djevice bi trebale više se posvetiti svom partneru, jer se on počeo osjećati zapostavljenim. Također trebate obratiti pažnju i na članove užeg kruga obitelji.

 

 

VAGA

Kod vas se nazire odlična poslovna prilika koju treba objeručke iskoristiti bez premišljanja i vaganja. Emotivno mnoge Vage sada mogu zapostaviti svog partnera ili polje ljubavi.

U drugoj polovini mjeseca slobodnim Vagama može da se dogoditi upoznavanje s budućim partnerom pa budite otvoreni za to.

 

 

ŠKORPION

Lijep i miran poslovni period je pred vama pa se možete slobodno opustiti i uživati. Pojedini Škorpioni mogu biti nezadovoljni financijskim priljevima, ali bit će i to bolje u budućnosti. Sada je dosta skromno.

Emotivno budite spremni za romantična događanja dok mnogi Škorpioni mogu uživati u novim avanturama od polovine ili krajem mjeseca.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3