DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 6. jun: Vodoliji slomljeno srce, Škorpija ponovo zavodi, Rak ima veliku želju…

LAV

Unesite više strasti u vaš ljubavni život. Počnite tako što ćete biti malo više avanturistički nastrojeni. Što smeliji budete to će i naklonost koju dobijete biti veća. Iako možda više volite da sve isplanirate unapred, vaš ljubavni život je trenutno u fazi gde bi suprotan pristup bio mnogo efikasniji. Budite samouvereni u svoju spontanost kada je u pitanju ljubav.

 

 

DEVICA

Skorašnji konflikt koji ste imali će možda probuditi bes u vama. To je izuzetno jako osećanje i možda će vas naterati na svađu. Stanite, izbrojte do deset i usmerite tu energiju koja se nagomilala na drugu stranu. Iskoristite je kao gorivo za svoje romantične poslove. Smirite situaciju tako što ćete provesti noć sa svojom voljenom osobom.

 

 

VAGA

Možda baš i nemate sreće kada su u pitanju stvari koje se tiču osećanja, možda smatrate da bi trebali da preuzmete neku akciju. Ali budite obazrivi ako mislite da reagujete samo zato da bi nešto pokrenuli. Možda je najbolje za vas da se opustite i uživate u momentu, prava ljubav će naći put do vas, a kada se to dogodi vaše baterije će taman biti napunjene.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav i romansa su danas u vazduhu, zato se slobodno opustite i osetite ih. Umesto vašeg pasivnog i nežnog osećaja ljubavi, emocije koje ćete osećati mogu biti silovite, strastvene i agresivne po prirodi. Prepustite im se dok budete zavodili osobu svojih snova. Preuzmite vođstvo i pokažite koliko volite život i dobru zabavu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…