LJUBAVNI HOROSKOP za 6. DECEMBAR

LJUBAVNI HOROSKOP za 6. DECEMBAR

5. prosinca 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Pitanja ljubavi i srca možda ne idu baš toliko glatko kako ste zamišljali. Možda je nečiji pristup bio previše agresivan, možda ste vi bili previše napadni po pitanju vaših želja. Tenzija raste i stvara se disharmonija umesto ljubavi. Možda je vreme da preispitate svoju vezu. Ako ste sami, verovatno je tako i najbolje za sada.

 

 

BIK

Kada je u pitanju ljubav i romantika, osećate se neverovatno darežljivi. Puni ste ljubavi danas, što vas čini najpoželjnijom osobom u vašoj okolini. Udružite se sa nekim ko deli vašu želju za avanturom i spontanošću. Potreban vam je neko ko može da drži korak sa vama i vašim zahtevima. Ako osoba sa kojom ste trenutno na ispunjava vaše zahteve, potražite na drugom mestu.

 

 

BLIZANCI

Ako stvari baš ne teku glatko u vašoj vezi, nemojte prebrzo da zaključite da je to samo vaša krivica. Zapamtite da je za vezu potrebno dvoje. Ako to ipak nije slučaj, kažite svom partneru kako se osećate. Iako ste možda oboje strastveni, ono što će vas održati je iskrenost, osetljivost i uzajamno razumevanje.

 

 

RAK

Vaša strast danas je na vrhuncu. To će vam možda biti jedina misao u glavi. Svaka osoba koju sretnete će probuditi neka osećanja u vama, iako ste možda već u vezi sa nekim. Ako niste u vezi, sada je pravi trenutak da napravite prvi korak. Vaša želja za ljubavlju je jaka, pa bi zato trebali i nešto da uradite po tom pitanju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3