HOROSKOP ZA JUN- JARAC, VODOLIJA I RIBE! Vodolija između dve vatre, Jarcu u život ulazi NOVA LJUBAV…

HOROSKOP ZA JUN- JARAC, VODOLIJA I RIBE! Vodolija između dve vatre, Jarcu u život ulazi NOVA LJUBAV…

5. lipnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Ljubav

Ukoliko budete imali dovoljno razumevanja za partnera, ukoliko smanjite svoju krutost, budete više prilagodljivi i date veću podršku osobi koju volite – ovo i neće biti toliko loš period za vas. Razumevanje je sada neophodno, jer voljena osoba nosi neku unutrašnju nervozu tokom većeg dela ovog perioda i biće jako preosetljiva – pa će joj samim tim biti potrebno da je shvatite i pomognete joj da ovo prevaziđe.

 

Ćutanje i povlačenje iz situacija koje su vama neprijatne i u kojima se ne snalazite može samo isprovocirati osobu koju volite i dovesti do veće nestabilnosti, a to sigurno nije ono što želite.

 

Od vaše posvećenosti i spremnosti da razumete i podržite partnera zavisiće i mir u vašem odnosu. Slobodni Jarčevi – za vas je ovo dobar period jer će emotivnih prilika biti tokom većeg dela meseca. Nemojte propustiti nekog novog ko vam se pojavljuje samo iz razloga što ste još uvek čvrsto vezani za prošlost i ne želite da je pustite iz svojih misli. Budite otvoreniji i ljubav će doći.

 

Posao

Za neke veće promene u poslovnom segmentu trenutno ne postoji prostor i malo je verovatno da će se napraviti korak napred u junu mesecu. Svoje planove ćete morati da odložite ili da sačekate da se nešto samo od sebe reši, što je teško da može biti sada. Međuljudski odnosi će vam povremeno zadavati nervozu, i to najpre sa osobama koje se potpuno neopravdano postavljaju kao autoriteti i pokušavaju da vam sole mozak. Ne padajte na provokacije i ne uplićite se u prepucavanja sa drugima.

 

Zdravlje

Većim delom juna ćete biti nešto „na pola“ – i što se energije i što se imuniteta tiče. Promenite nešto u načinu ishrane, više se krećite i tražite prostor za dovoljno opuštanja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3