HOROSKOP ZA JUN- JARAC, VODOLIJA I RIBE! Vodolija između dve vatre, Jarcu u život ulazi NOVA LJUBAV…

HOROSKOP ZA JUN- JARAC, VODOLIJA I RIBE! Vodolija između dve vatre, Jarcu u život ulazi NOVA LJUBAV…

5. lipnja 2019. 0 By Admin 1

VODOLIJA

Ljubav

Uglavnom ćete vi pronalaziti sto i jedan razlog da ne budete zadovoljni situacijom u svojim emotivnim ili bračnim relacijama. Realno, verovatno je sve u redu ali vi se lično osećate nekako „na pola“ i nećete umeti da pružite voljenoj osobi ni toplinu ni razumevanje. Više će vam prijati da budete okrenuti prijateljima jer ćete tu biti potpuno opušteni i odmarati mozak od svih briga i problema. Od ulaska u treću dekadu meseca krenućete da se raskravljujete i ponovo će se u vama probuditi i potreba i želja za osobom koju volite.

 

Tenzija i unutrašnji pritisak kod vas će se spustiti, pa ćete lakše funkcionisati i biti spremniji na više kvalitetnog vremena sa partnerom. Slobodne Vodolije imaju pred sobom jedan lep i uzbudljiv period koji će svakako doneti više interesantnih osoba u vaš život.

 

Održavaćete paralelnu komunikaciju sa više udvarača, da biste tek tokom treće dekade doneli eventualnu odluku kome se tačno prikloniti. U svakom slučaju – mesec ispunjen ljubavnim šansama i dobrim provodom!

 

Posao

Poslovni segment će biti prilično uzavreo tokom juna. Na dnevnoj bazi očekuju vas velike obaveze i konstantan priliv novih poslova i zadataka za vas – u tolikoj meri da povremeno nećete znati na koju stranu pre da se okrenete. Osećaj da radite od jutra do sutra će biti stalno prisutan a često ćete morati da radite i preko radnog vremena da biste sve postigli ili ispoštovali rokove koji su vam nametnuti. Po pitanju finansija – opuštenije funkcionisanje dolazi tek tokom treće dekade meseca.

 

Zdravlje

Jaka iscrpljenost i energetski pad prisutni su tokom prve dve dekade juna, što vam može doneti slabljenje imuniteta.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3