HOROSKOP ZA JUN- JARAC, VODOLIJA I RIBE! Vodolija između dve vatre, Jarcu u život ulazi NOVA LJUBAV…

HOROSKOP ZA JUN- JARAC, VODOLIJA I RIBE! Vodolija između dve vatre, Jarcu u život ulazi NOVA LJUBAV…

5. lipnja 2019. 0 By Admin 1

RIBE

RIBE

Ljubav

Komunikacija će povremeno predstavljati tačku spoticanja u emotivnim vezama i brakovima. Potrudite se da ne doživljavate neke stvari i postupke od strane partnera previše lično i da ne pravite od komarca magarca. Povremena nervoza ili zatvorenost voljene osobe nemaju nikakve veze sa vama i ni na koji način ne znače da se odvaja od vas ili okreće ka nekome drugom. Gledajte ono što je dobro u vašem odnosu, a ne pravite sami sebi problem u glavi zbog momenata koji su prolazni i za koje ćete brzo dobiti objašnjenje.

 

Zajednički trenuci će biti ispunjeni dobrom energijom – partner je spreman da vam se prilagodi i da vam pruži više emocije, bliskosti i u tim trenucima sve vaše teskobe i nedoumice, strahovi – odlaziće u neki drugi plan.

 

Zato – što više uživanja i biće vam mirna glava! Slobodne Ribe – vama će se pojavljivati konstantno osobe koje su zainteresovane za vas, samo je pitanje koliko će vas one „dotaći“ i koliko ćete biti spremni da im pružite šansu za nešto više od prijateljstva i druženja….

 

Posao

Poslovni segment će vam tokom celog juna donositi izazovne situacije, ali ćete vi biti više nego sposobni da se sa njima izborite i uspešno ih završite. I sami primećujete da vas nadređeni konstantno guraju u prvi plan po mnogim pitanjima i jasno vam je da neki plan za vas postoji – ali još uvek ne možete da dokučite šta je to. Ne opterećujte sebe razmišljanjima, pustite da se stvari odvijaju same od sebe, ionako se neki veliki pomaci neće desiti tokom ovog meseca. Finansije – u drugom delu juna znatno bolje.

 

Zdravlje

Prva polovina meseca vam donosi probleme sa spavanjem, moguće alergijske reakcije i meteoropatske tegobe. Drugi deo juna je dobar.

 

 

Stranice: 1 2 3