Odaberite svog omiljenog ANĐELA kako bi primili PORUKU koju vaša DUŠA treba čuti!

Odaberite svog omiljenog ANĐELA kako bi primili PORUKU koju vaša DUŠA treba čuti!

7. lipnja 2019. 0 By Admin 1

Značenje riječi “Anđeo” je glasnik; komunikacija i vodstvo su njihova specijalnost. Poruke vaših anđela uvijek su za vaše najviše dobro; usmjeravaju vas na vaše snove, vašu svrhu, sreću, radost i mir.

 

Anđeli nas uvjeravaju da postoji vrlo pozitivna strana u svemu što se događa, a puno toga možemo učiniti kako bismo kreirali mirnije stanje u našim životima. Njihove poruke daju nam uvid u ono što svatko može učiniti kako bi unaprijedio ne samo naše vlastite živote, nego i stanje svijeta.

Vaš anđeo čuvar je izvrstan savjetnik; razmišljajte o njemu kao o svom osobnom treneru božanskog života.

 

Njegovo vodstvo je u vašem najboljem interesu, uvijek je pozitivno, puno bezuvjetne ljubavi, vrlo iskreno, ali nikada negativno ili osuđujuće, piše The wild child. Uvijek možete računati da ćete od anđela dobiti najbolje savjete i dostupne informacije.

Pogledajte ispod četiri anđela i odaberite onog koji govori vašoj duši.

 

 

1. Volite se

Ljubav prema sebi je temelj vašeg života. Kada se doista volite, opraštate si i prihvaćate se; možete dijeliti i dati tu energiju drugima. Možemo samo dati ono što već imamo. Kada se bezuvjetno volite, to prirodno dajete drugima; stvarajući zdraviji odnos.

 

Sva ljubav dolazi iznutra, a tako i mržnja. Mržnja prema sebi, čak i u minimalnim oblicima, šalje tu energiju u svijet i on odgovara, jer energija privlači sličnu energiju (Zakon privlačnosti).

 

Ljubav prema sebi stavlja ljubavnu energiju u svijet i ona se pojačava i privlači još više takve energije. Ako volite sebe, volite cijeli svijet!

 

 

2. Činite ono što vam donosi radost

Radost je vrlo visoka vibrirajuća energija, usklađena s ljubavlju. Kada radite stvari koje vam donose radost, dajete tu energiju drugima.

 

Svaka od naših pojedinačnih svrha u životu je služiti drugima na način koji nam donosi najveću radost (jer kad to činimo, pomažemo podići energiju planeta).

 

Kada provodite svoje dane u stresu, bijedi ili nesreći, ta energija utječe na sve u vašem životu; iscrpljuje! Ako djelujete po naputku samo jedne anđeoske poruke, ova bi bila najvažnija; ne samo za vaš život, već za živote svih oko vas i za veće dobro.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2