DNEVNI HOROSKOP za 9. DECEMBAR

DNEVNI HOROSKOP za 9. DECEMBAR

8. prosinca 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Prijatelj bi mogao da vas zamoli za pozajmicu. U dobrim ste odnosima i razumete kroz šta vaš prijatelj prolazi i želite da pomognete. Ali može proći duži vremenski period dok vaš prijatelj ne bude u mogućnosti da vrati dug. Ako ste spremni da date pozajmicu, setite se da nikad ne pozajmljujete prijateljima nešto što niste spremni da im poklonite.

 

 

BIK

Neki deo opreme koji dosta koristite, možda računar, televizor ili neki električni uređaj, može da se pokvari. Ne pokušavajte sami da popravite kvar, čak i ako mislite da znate kako. Pozovite servisera da vam reši problem. Ako sami probate da rešite problem možete izazvati još dodatne štete. Ovo je definitivno dan kada treba biti oprezan.

 

 

BLIZANCI

Uspevate da premostite jaz između vaše fizičke i duhovne strane danas. Uspostavili ste ravnotežu i posvetili ste obema stranama jednako vreme. Nađite se sa prijateljima i popričajte o problemima koja vas muče. Nemojte da vas iznende rešenja koja vam prijatelji predoče. Najverovatnije su vam misli već išle u tom pravcu.

 

 

RAK

Ovo bi mogao da bude dan pun žurbe. Verovatno ćete pokušati da odete na previše mesta odjednom. Prijatelji će želeti da se vide sa vama, ali imaćete previše obaveza. Trebali bi možda da sortirate zadatke po važnosti i o njima se prvo pobrinete. Na taj način uspećete da se izborite sa ovim brzim danom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3