LJUBAVNI HOROSKOP za 5. DECEMBAR

LJUBAVNI HOROSKOP za 5. DECEMBAR

4. prosinca 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas ćete morati pronaći razliku između strasti i romantike, jer postoji velika razlika. U vašoj vezi izgleda da jedno blokira drugo, ali to ne mora da bude tako. Sve što treba da uradite je da pronađete ključ koji otključava različite aspekte vas i vašeg partnera i onda ga iskoristite u skladu sa tim.

 

BIK

Ponekad ljudi pribegavaju svakakvim manipulativnim igrama u vezi, kako bi dobili ono što žele ili jednostavno privukli pažnju. Naravno, uglavnom je dovoljno samo da se kaže šta se želi, ali to se ne radi zbog straha od odbijanja. Danas biste mogli biti u prilici da razumete sebe kada se radi o tako nečemu. Razmislite kako različite igre u stvari udaljuju vas i partnera.

 

 

BLIZANCI

Danas bi moglo biti zanimljivih razgovora između vas i partnera. Jedno od vas dvoje poželeće da raščisti nešto što ga muči, ali strah da će pokvariti dosadašnji odnos ga može sprečiti. Najbolje bi bilo da popričate iskreno i otvoreno o tome šta ko od vas očekuje i želi.

 

 

RAK

Ljubav, romantika i veze ne bi bile ono što jesu da nisu toliko nepredvidive. Baš zato što su ponekad konfuzne, one nam se čine kao najlepša ljubavna pesma. Danas biste mogli uvideti nešto vezano za vašu vezu, što ste već duže vreme izbegavali da vidite. Istina će doneti osećaj olakšanja i podići vašu vezu na viši nivo.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3