Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019. godine: Vodolija ulazi u TAJNU strastvenu vezu, Blizanci UŽIVAJU kao nikad pre…

Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019. godine: Vodolija ulazi u TAJNU strastvenu vezu, Blizanci UŽIVAJU kao nikad pre…

25. srpnja 2019. Off By Admin 1

Ljubavni horoskop – saznajte kakava romantična sudbina očekuje vaš znak do 15. avgusta!

 

Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019. godine!

 

 

OVAN

Bićete osetljivi i imaćete veliku potrebu da vas neko prigrli. Ako ste u vezi, dobro je, ali ako ste sami, muči će vas čežnja. Uz više otvorenosti i saradnje, vaši privatni odnosi mogli bi napredovati, a vi ćete postati srećniji. Razmislite.

 

BIK

Dosta vam je priče, želite preći na dela. Ali to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušaćete doći uz pomoć kulinarskih umeća. Moguć je izlazak na romantičnu večeru.

 

 

BLIZANCI

Pokazaće se da vaša najdraža osoba ima inovativne ideje. Prihvatićete ih i tako osvežiti svoju vezu. Bićete snalažljivi kako samo vi znate. Iz svoje mašte uspećete da izvučete odgovor na svako pitanje partnera.

 

RAK

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego suprotno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustiće pritisak da morate biti srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3